Kisbabás anyukák, akik szoptatnak, a gyermek születése után, hány héttel/hónappal festettétek be a hajatokat?
Pár hónapja egy orvos azt mondta a tévében, hogy ha ma forgalomban lévő hajfestékek bármelyikével festheti a haját egy várandós nő. Tehát szerintem akár már ma is befestheted nyugodtan a hajad és akkor még az első babás fotókon is csini leszel. :)
Hozzáteszem én sem festettem be a haja a terhesség alatt... mert a tévében ariportot már csak akkor láttam, amikor a fiam már fél éves volt. :)
Ha lesz egyszer kistesó, biztos nem fogok lenövéssel mászkálni!
Akár most is nyugodtan befestheted a hajad! Tévedés,hogy a babának bármi baja származhat a hajfestéstől!!- pláne az utolsó hetekben!!
Én az első babánk születése után 2 hónappal festettem be a hajam barnáról feketére. Az ég világon semmit nem ártott a babának a festés! A harmadik gyermekünk születése után most tervezem befesteni a hajam,szőkére. (6 hetes).
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!