Mennyit alszik napközben 6 hónapos babátok? Akik szoptatnak, éjjel is fel kel még a baba szopizni, vagy átalussza az éjszakát? Mit esznek a babák napközben, akik már más is esznek?
Kisfiam 5 és fél hónapos.
Reggel 5-6 között kel.Délelőtt 2-3 óránként alszik fél órákat.Délután egyszer 1-2 órát és egyszer felet.
Éjjel is szopizik,sőt elég sokszor :(Még egyszer sem aludta át az éjszakát.
Már kiváltottuk az ebédet.Eszi a répát,krumplit,tököt,almát,barackot.Egy aventos pohárral bevág egyszerre :)
És Ti?
Sziasztok!
Örülök, hogy írtatok! :)
A mi napunk ebből áll:
Reggel 6-7óra fele ébred, majd szopik, játszunk egy kicsit, beteszem a járókába, én addig elvégzem az itthoni teendőket. Fent van olyan 1,5órát, kap egy kis cicit, azon elalszik, és délbe kel. Akkor kap főzit, vagy gyümit, mi is most ismerkedünk az ízekkel. :) Ebéd után elpakolok, utána lemegyünk sétálni ha az idő is engedi, akkor alszik 2órát a babakocsiban. Hazajövünk, megint szopik, és estig fent van. mi fél hét-hét között szoktunk fürdetni, akp megint cicit fürcsi után ( nálunk ez a szokás, így lett szoktatva ) de nem sokat eszik ilyenkor. :) Aztán játszunk, majd este együtt megnézzük a fókuszt, és fél kilenckor bemegyünk a szobába, tisztába teszem, kap cicit, és azon alszik el. Éjfélkor ébred, majd három órakor is. :) Még mi sem aludtuk át az éjszakát, kíváncsi vagyok mikor fogja. :)
6hónapos korában 3szor 30percet aludt. Volt h az ebéd utána 1órásra sikeredet.
Éjszaka egyszer kelt szopizni, sajnos ez a mami napig így van pedig már 1éves.
Enni főzelékeket evett (krumpli, répa, borsó..stb) és azt hiszem h 6hónaposan vezettem be neki a húsit is. Amúgy evett tejpépeket is, baba joghurtot, kukit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!