Azok az anyukák, akik szoptatnak, azok hogy oldják meg, ha kimentek sétálni a picivel, vagy akárhova? Mert én szoptatok, de minden kimozdulásunk rohanásbol áll, mert eltelik 2-3 óra és éhes a baba.
Most kicsit gond, hogy hideg van, de amúgy bárhol lehet szoptatni! Én szoptattam mindenütt, ahol épp kért a baba - játszótéren, parkban egy padon, autó hátsó ülésén, meg ahol épp kellett. Lehet szépen, diszkréten szoptatni, anélkül, hogy bárki észrevenné. Ha van hordozókendőd, abból tuti nem látszik semmi. Tavaly nyáron a huszártáborban össznépi vacsi közben szopiztunk így, közben én is ettem, beszélgettem. A baba rám volt kötve kendőben,ültünk az asztalnál, szuperul éreztük magunkat, a kicsi meg kiszolgálta magát, majd szépen el is aludt. :-)
Amíg ilyen hidegek vannak és nem jó leülni egy padon, kéredzkedj be valahová. Én rendszeresen szoptattam a télen butikok próbafülkéjében is. Vicces, de ha muszáj... :-))
Szia!
Mi kisebb városban élünk, szerintem 3 óra alatt be lehet járni az egészet :) Szopizik, elindulunk és eszik újra, ha haza érünk.
Ha Pécsre megyünk, akkor az Árkádban oldom meg a pelenkázóban (tiszta, minden rendben van vele). De szerintem ha jó idő lesz és barátnőkkel megyünk sétálgatni, jönni-menni, akkor megoldjuk egy félreeső padon, parkban.
Eddig még egyszer sem volt probléma, hogy szoptassam. ( 2,5 hónapos, még néha kicsit össze-vissza szopizik, de tényleg meg lehet oldani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!