Milyen gyakran vágatjátok lányok a hajatokat?
Legutóbb februárban vagy márciusban vágattam, de ha majd eléri az áhított hosszat (ami kicsit a derekam alatt van), akkor kb 4-5 havonta fogom vágatni szerintem, de csak, hogy ne legyen túl hosszú.
Nyilván rövidebb hajat gyakrabban kell vágatni. Ha csak a töredezés miatt vágatod, akkor meg át kéne gondolni a hajápolási szokásaidat és az étrendedet...
Ez egy nagyon rossz minőságű kép, úgyhogy ezen nem látszik. A hajad végét te látod, nagyon egyszerű: ha azt látod, hogy a hajad végein kis fehér göbök vannak, vagy szétnyílik a hajszál vége, az a töredezett.
Ha végigsinítasz az ujjaiddal egy tincset és a vége nem olyan hajlákony, mint a közepe felé, hanem megáll, mint egy szalmaszál és tapintásra is kemény, sprőd, akkor száraz a hajad vége, és ha még nem töredezett, akkor is hamarosan fog. Attól próbálj meg eltekinteni, hogy a hajad vége amúgy sem olyan sima, mert érzed az ujjaddal a hajszálak végét is, ezért mindenképpen kicsit érdesebb tapintású, de ha amúgy selymes és rugalmas akkor nincs baj...
Ha ezek egyikét se tudod felfedezni a hajadon, vagy csak nagyon kevés göböt vagy sétnyílt hajszálat, akkor nemigazán érdemes vágatnod belőle, legfeljebb akkor, ha rövidebb frizurát szeretnél.
Ha még ezek után is bizonytalan vagy, akkor ha vágaszt belőle 1centit az nem árthat, utána pedig ápold jó minőségű balzsammal és heti egyszer pakolással és akkor tuti nem fog töredezni...
én akkor vágatom ha szálkás
most pl egy fél éve nem is nyúltam hozzá mert nővérem levágta és alig ér a nyakamig....szóval azt azóta is növesztem
szerencsére még nem szálkásodik a vége,de majd ha fog,levágatom :)
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!