FIÚK, FÉRFIAK Vasaljátok a hajatokat?
Nem, mivel:
- nem olyan hosszú, hogy vasalni lehessen,
- alapból egyenes.
Ne hívd fiúknak, pláne ne férfiaknak azokat, akik vasalják a hajukat. Az már erősen meleg helyzet.
Erről ennyit! Vasalni ... ezek betegek.
Jah, de még mielőtt bárki leb*zizna még csak a szememig se ér kb szóval semmi emo style meg ilyesmi, csak a vége egy kicsit göndörödik és nem szeretem ha összevissza áll.
De amúgy nem sokára le is vágatom rövidebbre azt egy darabig megint nem kell vasalni.
18f
Hat nekem nem kene hajvasalos "fiu" Ha gondor a haja kit erdekel nem fogok vele szakitani, azert mert gondor a haja...ez primitiv gondolkodas. Sot van egy srac a suliban, akinek fekete gondor haja van rovid, es szerintem nagyon fainan nez ki. Amikor ram nez mindig el kell, hogy mosolyodjak, mert a gondor fekete haj olyan kisugarzast ad neki amit nem lehet nevetes nelkul hagyni persze jo ertelemben.
Nem az a buzzis ha termeszetes gondor rovid haja van egy fiunak hanem az hogyha vasalja...az mar igen..
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
Ez a primitív gondolkodás hogy szerinted b.zis ha valaki vasalja. És rettentő szűklátókörű. Egy pasi azt csinál magával amit akar. A homoszexualitás között és aközött, hogy valaki változtatni kíván a külsején elég nagy szakadék van. A göndör is állhat valakinek jól, és olyan is van, akinek olyan a feje tőle mintha fanszőrzet nőne a feje búbján. Nem csak olyan pasik vasalják a hajukat, akik metroszexuálisak... de ha szerinted ez b.zis, akkor sz@r már neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!