Családos nők! Miért vágatjátok le a hajatokat?
Hát muteromnak lapockáig ért a haja. Mikor hozzáment faterhoz nemsokkal rá jöttem én. Még akk megvolt a hosszú haja utána bejött az új kor és "elhagyta" a hosszú hajat. Megkérdeztem azt mondta ki ment a divatból. és mára már vicces lenne vele. Amivel 1et is értek mert megnéztem nem olyan régen a képet róla.
18/F
ha megnézed, a legtöbb 30as anyuka slampos, kialvatlan, mondhatnám igénytelen...
aztán van a másik véglet, agyonszolizott, hidrogénszőke, műkörmös anyuka...
arany középút nagyon kevés van.
a hangsúly a pénzen van sajnos. bár szerintem lehet valaki igényes kevés pénz mellett is...
természetesen tisztelet a kivételnek, bár most úgyis lepontoz majd mindenki, csak mert igazat mondtam...
Hát, én világéletemben hol megnövesztettem, hol levágattam a hajam. Az esküvőnk előtt tudatosan növesztettem, hogy fel tudja szépen tűzni a fodrász. Amikor pedig megszületett a lányunk, megint levágattam. Egyszerűen azért, mert
1. Nem volt időm állandóan hosszasan fésülgetni, szárítgatni, néha még megmosni sem, a heti fodrászhoz járásról már ne is beszéljünk :)
2. Untam, h állandóan copfban van (ne lógjon a gyerek arcába etetés, pelenkázás közben) vagy csak úgy lóg, mert ugye időhiány...
3. Amikor a gyerekem felfedezte, h anya haját lehet húzni, hát nem volt egy kellemes dolog...
Most megint rövid(ebb), félhosszú hajam van, amit csak megmosok, villámgyorsan átszárítom és kész is. Persze, néha vágyom a hosszúra, h mindenféle frizurát készítsek belőle, de hát a játszótérre nem divatozni járok, és ismerve magam, 3 hét után maradna a copf :)
Részemről ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!