Ez tényleg "ezzel jár"? Nem kellett volna hazajönnie velünk?
A férjem testvére ma ment férjhez.. a lagziban van most épp, én màr hazajöttem a 3.5 éves lányunkkal.
Ő majd hazatér valamikor hajnalban hulla részegen, akár csak a két héttel ezelőtti legénybúcsúkor.
Anyósom szerint ez ezzel jár, és hagy menjen hagy igyon, nekem mint anyának itthon a helyem a gyerekkel.
Igen én nem is maradtam volna, viszont simán hazajőhetett volna ő is velünk szerintem. Neki miért "jár" ami nekem nem. Neki is ugyanúgy a gyereke.
Amúgy tényleg nem nagyon iszik és kimaradni is ritkán marad. De nekem meg egyáltalán nincs lehetőségem ilyesmire.
Kérdező, te kerülgeted a forró kását.
1. Persze, hogy el van kényelmesedve a férjed, ezt szoktattad meg vele, hogy nem kell kivennie a részét a szülői feladatokból.
2. Nem kommunikálsz, max puffogsz vele is, mint itt, és minden más a hibás, csak te nem tudod előttem sem kerek-perec megmondani mi a bajod.
3. Ez a gyermek 3,5 fél éve is megvolt. Bizonyos kortól, el lehetett volna kezdeni a szoktatást, az ilyen eseményekhez. Hogy van amikor mamával alszik, vagy a nagybácsinál/nagynéninél. Nem kell megvárni az első lehetőséget, fel kell készülni rá.
4. Ez nem ezzel jár, de jelen esetben az lett volna a gáz, ha férjed 9-kor lelép a húga lagzijáról. Amúgy 3,5 évessel 10-11-ig simán lehet bulizni, ha olyan, akar tovább is. De ehhez az kell, hogy a szülő is tudja, gyerekkel is lehet bulizni, meg az kell, hogy a gyerek is tudja mi az a buli. (Ilyen idős unokahugaim IMÁDJÁK).
Szerintem a te gondjaid mélyebben gyökereznek. A mi lányunk 4 és fél és messze lakunk a családtól, így nincs segítség, de:
Időnként mindketten elmegyünk kikapcsolódni, addig a másik van a gyerekkel. Többször voltunk esküvőn. Mindig az bulizott, akinek a családtagja/barátja házasodott, a másik elment a gyerekkel aludni, amikor ennek eljött az ideje.
Ha valóban úgy van, ahogy írod, hogy a férjed nem hajlandó a gyerekre vigyázni, akkor az is gáz. De a te bajod szerintem inkább az, hogy nincsenek barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!