Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy a barátja...

Normális dolog, hogy a barátja nélkül nem hajlandó hazajönni?

Figyelt kérdés

Tesóm közölte, hogy csak akkor jön haza, ha a barátja is jön. Így nem lehet vele négyszemközt beszélni, mert ha kell ha nem ott van mellette a barátja. Ebben szerintem az is bent van, hogy tesóm szeret kibújni a munka alól és hazudni, és a barátjában most jó társra talált, mert maximálisan támogatja ebben is.

Már nem lehet nyugodtan otthon lenni.

2012. okt. 12. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Mi a problémád tulajdonképpen?
2012. okt. 12. 11:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Normális dolog, hogy a barátja nélkül nem hajlandó hazajönni?
2012. okt. 12. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Ezt már írtad. Ha ennyi a kérdés, az a válaszom, hogy igen, normális. Ha együtt vannak, együtt élnek, akkor igen, teljesen normális.

... és ennyi infóból, amit megadtál, csak azt lehet leszűrni, hogy féltékeny és/vagy irigy vagy rá, mert van barátja, az a problémád.

2012. okt. 12. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Igen, ez normális.

Ha meg négyszemközt akarnál vele beszélni, akkor SZÓLSZ neki.

Ha meg akkor nem tudsz nyugodtan otthon lenni, ha a testvéred is ott van, akkor mit akarsz?

2012. okt. 12. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem.
2012. okt. 12. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem, nem normális.

Az én testvérem is élte ezt a korszakát egyszer - felettébb idegesítő volt. Semmi bajunk nem volt a barátjával, de vannak olyan helyzetek, ahol egy fél éves kapcsolatnak pl. semmi helye - pl. a 10-15 fős családi összejövetelen, ahol nagyszülők, unokatesók vannak és SENKI nem hozza a kedves párját, amíg együtt nem élnek, vagy hasonló, mert nálunk ez így szokás.

Szívesen láttuk a srácot minden alkalommal, de néha tényleg illik egyedül is hazalátogatni, mert pl. én szeretek a testvéremmel, és csak a testvéremmel közös programot szervezni - mozi, barátnőzés, sütögetés, stb. - ez pedig nem az igazi, ha a nyakán lóg a srác.

Ráadásul ha családi dolgokról szeretnénk beszélgetni, stb., akkor sem a legkellemesebb, ha állandóan ott van. Egyszerűen vannak dolgok, amik nem tartoznak rá - amiket nyilván csak a testvéremmel, szüleimmel akarunk megbeszélni, de ha ott van a párja is, nyilván nem illik azt mondani, hogy na fiam, most leülünk beszélgetni egy órát, majd utána csatlakozhatsz! Azonban ha néha hazamegy egyedül is a gyerek, az ilyenekre sort lehet keríteni, nincs gond.

Szerencsére mire kicsit több, mint egyévesek lettek, kinőtte ezt a dolgot, és már nem lóg állandóan a seggében a srác. Sokkal kellemesebb így.

2012. okt. 12. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó. Ne jelents ki baromságot mikor a példád tök nem idevaló. A te tesódnak pasija volt fél éve, itt nem lakik otthon a tesója, valószínű nem is fél éve vannak együtt, ezért itt normális. Ezt te is írod. Mármint azt ,hogy ha együtt laknak akkor oké. De azért úgy kezded hogy nem normális....én is együtt lakoma párommal, 3 éve de együtt járunk "haza" hozzájuk, ha meg akarnak neki mondani valamit akkor egyszerűen bemennek a szobába aztán annyi, mit kell ezen ennyit szenvedni.
2012. okt. 12. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó. Nem írta, hogy a barátjával élne együtt. Simán lehetséges, hogy egyetem miatt koliban lakik (korosztályt sem írt), vagy hogy egyszerűen egyedül él, de van barátja. Azt sem írta, hogy x éve menne a dolog, és azt sem, hogy x hónapja járnának, szóval légyszíves, ne kötözködj feleslegesen, hanem inkább várd meg, mit válaszol.

Mellesleg: az én testvérem egyetem miatt nem élt otthon, a barátja pedig egy harmadik városban élt. És így nem volt hajlandó egyedül hazajönni hétvégéken pl.

2012. okt. 12. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, te is várd meg, hogy mit ír ugyanis te is úgy jelentettél ki valamit, hogy nem tudod a hátteret, kijelented, hogy nem normális, holott csak találgatsz, hogy hol lakik. És ha megnézed azt a mondatot hogy "tesóm szeret kibújni a munka alól és hazudni," akkor leszűrheted, hogy valószínű miért nem jár szívesen haza...
2012. okt. 13. 11:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit több, mint fél éve járnak és egyetemista mindkettő, tehát koleszosok. (külön városban)

2012. okt. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!