Normális dolog, hogy a barátja nélkül nem hajlandó hazajönni?
Tesóm közölte, hogy csak akkor jön haza, ha a barátja is jön. Így nem lehet vele négyszemközt beszélni, mert ha kell ha nem ott van mellette a barátja. Ebben szerintem az is bent van, hogy tesóm szeret kibújni a munka alól és hazudni, és a barátjában most jó társra talált, mert maximálisan támogatja ebben is.
Már nem lehet nyugodtan otthon lenni.
Ezt már írtad. Ha ennyi a kérdés, az a válaszom, hogy igen, normális. Ha együtt vannak, együtt élnek, akkor igen, teljesen normális.
... és ennyi infóból, amit megadtál, csak azt lehet leszűrni, hogy féltékeny és/vagy irigy vagy rá, mert van barátja, az a problémád.
Igen, ez normális.
Ha meg négyszemközt akarnál vele beszélni, akkor SZÓLSZ neki.
Ha meg akkor nem tudsz nyugodtan otthon lenni, ha a testvéred is ott van, akkor mit akarsz?
Nem, nem normális.
Az én testvérem is élte ezt a korszakát egyszer - felettébb idegesítő volt. Semmi bajunk nem volt a barátjával, de vannak olyan helyzetek, ahol egy fél éves kapcsolatnak pl. semmi helye - pl. a 10-15 fős családi összejövetelen, ahol nagyszülők, unokatesók vannak és SENKI nem hozza a kedves párját, amíg együtt nem élnek, vagy hasonló, mert nálunk ez így szokás.
Szívesen láttuk a srácot minden alkalommal, de néha tényleg illik egyedül is hazalátogatni, mert pl. én szeretek a testvéremmel, és csak a testvéremmel közös programot szervezni - mozi, barátnőzés, sütögetés, stb. - ez pedig nem az igazi, ha a nyakán lóg a srác.
Ráadásul ha családi dolgokról szeretnénk beszélgetni, stb., akkor sem a legkellemesebb, ha állandóan ott van. Egyszerűen vannak dolgok, amik nem tartoznak rá - amiket nyilván csak a testvéremmel, szüleimmel akarunk megbeszélni, de ha ott van a párja is, nyilván nem illik azt mondani, hogy na fiam, most leülünk beszélgetni egy órát, majd utána csatlakozhatsz! Azonban ha néha hazamegy egyedül is a gyerek, az ilyenekre sort lehet keríteni, nincs gond.
Szerencsére mire kicsit több, mint egyévesek lettek, kinőtte ezt a dolgot, és már nem lóg állandóan a seggében a srác. Sokkal kellemesebb így.
Utolsó. Nem írta, hogy a barátjával élne együtt. Simán lehetséges, hogy egyetem miatt koliban lakik (korosztályt sem írt), vagy hogy egyszerűen egyedül él, de van barátja. Azt sem írta, hogy x éve menne a dolog, és azt sem, hogy x hónapja járnának, szóval légyszíves, ne kötözködj feleslegesen, hanem inkább várd meg, mit válaszol.
Mellesleg: az én testvérem egyetem miatt nem élt otthon, a barátja pedig egy harmadik városban élt. És így nem volt hajlandó egyedül hazajönni hétvégéken pl.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit több, mint fél éve járnak és egyetemista mindkettő, tehát koleszosok. (külön városban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!