Csak "szerencsés" vagyok, vagy tényleg nem olyan nagy dolog ez a párkeresés?
Nem értem azokat az embereket, akik görcsölnek éjjel
nappal azon, hogy jajj nincs senkim, forever alone meg stb... Én mindig úgy voltam, hogy sosem kerestem magamnak barátot és mégis mindig megtalált a szerelem. A legelső barátom óta nem is voltam szingli 1 hónál tovább.
Viszont én tényleg sosem tettem semmit, hogy találjak bárkit is, szinglin is tökéletesen elvoltam. Csak valahogy mindig úgy alakult, és hosszabb, komolyabb kapcsolataim voltak (2-3 évesek). Meg aztán nem is vagyok egy tipikus "jó csaj".
Szerintetek ez csak azért van, mert sosem kerestem görcsösen a szerelmet, nem voltam kapcsolatfüggő?
Vagy, aki nem talál magának senkit a keresés ellenére... miért nem talál?
Még 16 évesen voltam reménytelenül szerelmes egy srácba, húztuk egymás agyát, vagyis inkább ő az enyémet, nem is lett belőle semmi. Sikerült túllépnem rajta és végre szabadnak éreztem magam. Akkor döntöttem úgy, hogy én nem keresem a szerelmet. 2 hónap múlva rámtalált és 2 évig együtt voltunk. Az utolsó pár hónap nagyon rossz volt már és akkoriban megismerkedtem egy sráccal, csoporttársam volt az egyik órán. A szakítás után találkozgattunk és szép lassan kialakult a dolog, azóta is együtt vagyunk, lassan 2 éve.
Szóval én is szerencsésnek mondhatom magam, mert nem kerestem a kapcsolatokat és mégis rámtaláltak.
hat akkor azmeg azert van mert allandoan azt hirdetik, hogy milyen jo lenne az a pasi aki torodik veluk stb stb es mikor jon az a fiu aki tenyleg ilyen es torodik kedves vicces aranyos akkor "fuuu ne rontsuk el ezt a jo baratsagot". tapasztalat :) F/19
..|.,
"Szerintetek ez csak azért van, mert sosem kerestem görcsösen a szerelmet, nem voltam kapcsolatfüggő?"
Pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!