Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak "szerencsés" vagyok,...

Csak "szerencsés" vagyok, vagy tényleg nem olyan nagy dolog ez a párkeresés?

Figyelt kérdés

Nem értem azokat az embereket, akik görcsölnek éjjel

nappal azon, hogy jajj nincs senkim, forever alone meg stb... Én mindig úgy voltam, hogy sosem kerestem magamnak barátot és mégis mindig megtalált a szerelem. A legelső barátom óta nem is voltam szingli 1 hónál tovább.

Viszont én tényleg sosem tettem semmit, hogy találjak bárkit is, szinglin is tökéletesen elvoltam. Csak valahogy mindig úgy alakult, és hosszabb, komolyabb kapcsolataim voltak (2-3 évesek). Meg aztán nem is vagyok egy tipikus "jó csaj".

Szerintetek ez csak azért van, mert sosem kerestem görcsösen a szerelmet, nem voltam kapcsolatfüggő?

Vagy, aki nem talál magának senkit a keresés ellenére... miért nem talál?

2012. okt. 3. 00:49
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de mi volt ebben a sértő?
2012. okt. 3. 01:35
 12/50 A kérdező kommentje:
Atyaég, dehogy sértegetek én itt bárkit is! Csak szeretném megérteni, miért kell ezen görcsölni, hogy tudjak tanácsot adni azoknak, akik mindig azt kérdezik, hogy hogyan csinálom!
2012. okt. 3. 01:36
 13/50 A kérdező kommentje:
Meg ez nem azt jelenti, hogy nekem egyszerű az életem. Sajnos nem csak ebből áll.
2012. okt. 3. 01:38
 14/50 anonim ***** válasza:
89%

"Szinglin is tökéletesen elvoltam"

vs

"nem is voltam szingli 1 hónál tovább"

Szóval lövésed sincs arról, milyen szinglinek lenni, de azért jólesik beszólni azoknak, akik nem 1 hónapig, hanem mondjuk évekig vannak egyedül, és ebből következően nyilván nem jön be nekik az élet annyira, mint neked.

A kérdésed tehát, mint annyi más kérdés is itt a gyakorin, nem más, mint alig burkolt önfényezés. Ezzel nem segítesz senkin, viszont arra csakugyan jó, hogy a hasonló önfényezésre vágyó olvasókkal körbenyaljátok egymást egy picit.

2012. okt. 3. 01:48
 15/50 A kérdező kommentje:

14-es: ez nem igaz.

1. Azt írtam, hogy az első barátom óta, nem voltam szingli 1 hónapnál tovább. Tini koromban eléggé gátlásos voltam még a családom előtt is, és az első csókom/barátom 18 évesen volt. Szóval szerintem tudom, milyen az, ha körülöttem már mindenkinek van valakije, nekem meg nincs.

2. Ez nem önfényezés. Már miért lenne? Nem azt mondtam, hogy olyan csúcs szuper ember vagyok, aki után döglenek a pasik, mint a legyek. Csak azt, hogy valahogy mindig megtalál a szerelem. Szerintem nekem ebben semmi érdemem, hiszen teljesen véletlenül történik, ergo nem is olyan dolog, amivel fényezhetném magam.

3. Most komolyan, mit szóltam be? Elnézést, ha annak hangzik bármelyik mondatom is, tudom van egy fajta fogalmazási stílusom, de komolyan nem rossz szándék vezérelt.

De mivel tényleg nincs tapasztalatom a sikertelen párkapcsolat keresésben, szerettem volna itt megtudni, milyen is az, mert amúgy totál hülyén érzem magam, mikor a barátaim ilyen sztorikkal jönnek és nem tudok mit mondani nekik :/

2012. okt. 3. 01:55
 16/50 anonim ***** válasza:
0%

A nőknek sokkal könnyebb dolguk van ebben a tekintetben,jönnek a pasik maguktól is

Viszont férfiaknál nekik kell kezdeményezni és ha ronda az illető akkor nem sok esélye van arra hogy párt találjon magának,míg a ronda nők is könnyen találnak párt maguknak hiszen a férfiak lyuk alapján választanak partnert(tehát tök mindegy hogy néz ki csak lehessen dugni) ellenben a nőkkel akik viszont arc alapján szelektálják a pasikat,a többi abszolút nem számít

2012. okt. 3. 02:57
 17/50 anonim ***** válasza:
65%
Húha, az első barátod 18 évesen volt??? Szinte már nyugdíjasan? Aztaaaa, hogy bírtad ki addig "szinglin"? Szerintem addig csak tinédzser voltál, nem "szingli".
2012. okt. 3. 03:00
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
2-3 éves kapcsolatot nem lehet lezárni egy hónap alatt. Szerintem te azért vagy "szerencsés", mert igenis kapcsolat függő vagy, és könnyebb neked megfelelni, mert a kapcsolat ígérete már eleve megdobja a pasik értékét.
2012. okt. 3. 03:09
 19/50 anonim ***** válasza:
96%
Igen,szerencsés vagy.Én évekig voltam egyedül sok csalódás után,én döntöttem úgy,hogy nem akarok olyan párt,aki úgyis csak kikészít lelkileg,utána meg otthagy csak úgy,egyik pillanatról a másikra.Igaza volt annak,aki azt írta,hogy lövésed sincs,milyen érzés évekig egyedül lenni úgy,hogy közben igazából van igényed arra,hogy legyen valakid.Nem olyan egyszerű dolog ez.Sok esetben még az is megnehezítheti szingliként az életedet,hogyha mondjuk a családoddal nem vagy jóban,akkor nincs semmilyen menedéked.Az igaz,hogy nem szabad görcsösnek lenni,de nem olyan egyszerű az,mint ahogy sokan mondják,főleg azoknak nem,akiknek alapból színvonalasabbak az igényei,tehát nem 3 évre tervez és mellette nehezebbek a körülményei,mint átlagban az embereknek.Persze attól még át lehet esni a ló túloldalára és egész nap csak sajnáltatni magad,közben meg nem tenni semmit....ilyen is van.
2012. okt. 3. 05:57
 20/50 anonim ***** válasza:
45%
Szerencsés vagy, ennyi és nem több. Nekem 200 km-t kellett mennem, mire kellettem egy valakinek, pedig elég nagyvárosban élek. De örülök neki, hogy így lett, nem lettem kiélt nő.
2012. okt. 3. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!