Ez tényleg "ezzel jár"? Nem kellett volna hazajönnie velünk?
A férjem testvére ma ment férjhez.. a lagziban van most épp, én màr hazajöttem a 3.5 éves lányunkkal.
Ő majd hazatér valamikor hajnalban hulla részegen, akár csak a két héttel ezelőtti legénybúcsúkor.
Anyósom szerint ez ezzel jár, és hagy menjen hagy igyon, nekem mint anyának itthon a helyem a gyerekkel.
Igen én nem is maradtam volna, viszont simán hazajőhetett volna ő is velünk szerintem. Neki miért "jár" ami nekem nem. Neki is ugyanúgy a gyereke.
Amúgy tényleg nem nagyon iszik és kimaradni is ritkán marad. De nekem meg egyáltalán nincs lehetőségem ilyesmire.
Nem az a probléma szerintem, hogy ő most ott maradt, hanem inkább az utolsó mondatod.
Előre ki kellett volna gondolni, ki, hogyan vigyáz a kislányra, és nem utólag puffogni / figyelmen kívül hagyni a másikat.
Szóval mindketten sárosak vagytok valamilyen szinten. Legközelebb jó előre keressetek egy közösen elfogadható megoldást, illetve találjatok olyan időt (akár heti 1 estét), amikor ő felel 100%ban a gyerekért, te pedig kikapcsolódhatsz kicsit.
Nincs aki vigyázzon a kislányomra.
Hiába gondoltam volna ki bármit is, az hogy rá most valaki vigyázzon, megoldhatatlan lett volna.
A kérdés az volt egyébként, hogy ezek a családi bulik, tényleg ezzel járnak? Hogy az egyik ottmarad, meg jólérzi magát, a másik meg mivel van gyerek aki természetesen közös már 9kor otthon gubbaszt?
Mivel nincs aki vigyázzon rá, ezért szerintem az lett volna a normális ha mint család 9kor elköszönünk és eljövünk.
Mivel soha nem aludt mással eddig, és nem is marad meg idegennel ezért a babysitter dolog esélytelen.
Ezt ő igy tervezte, hiaba mondtam neki hogy neki is haza kellene jönnie eszében nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!