Ez tényleg "ezzel jár"? Nem kellett volna hazajönnie velünk?
A férjem testvére ma ment férjhez.. a lagziban van most épp, én màr hazajöttem a 3.5 éves lányunkkal.
Ő majd hazatér valamikor hajnalban hulla részegen, akár csak a két héttel ezelőtti legénybúcsúkor.
Anyósom szerint ez ezzel jár, és hagy menjen hagy igyon, nekem mint anyának itthon a helyem a gyerekkel.
Igen én nem is maradtam volna, viszont simán hazajőhetett volna ő is velünk szerintem. Neki miért "jár" ami nekem nem. Neki is ugyanúgy a gyereke.
Amúgy tényleg nem nagyon iszik és kimaradni is ritkán marad. De nekem meg egyáltalán nincs lehetőségem ilyesmire.
A tahó, akivel együtt élsz, egy pökhendi patriarcha.
Pluszban ott a suttyó "majdénmegmondom, hogy az aranybögyörőmnek mi a jó" boszorka anyós.
Hát anyukám, szerintem teljesen igazad van, az én férjem egy ilyen szituban a feleségével és a gyerekével menne, de rajtad ez példa nem segít már.
Ti nem vagytok egyenrangúak a kapcsolatban.
Nincs tesóm. A férjemnek sem.
De jöttünk már haza unokatestvér lagzijából.
A gyerek akit nincs kire bízni "ezzel jár".
A csaj el van nyomva, de kuncsorog a tahó kegyeiért, mert nincs senkije.
Nincs az a lagzi, ami fontosabb a férj-feleség-gyerek kombónál.
A gyerek akit nincs kire bízni "ezzel jár".
Nem, nem jár ezzel, csak hiszis libáknál. Teljesen természetes lenne, hogy azt mondjam a férjemnek, mégiscsak a testvéred, maradj. Aztán mélyen magamba néznék, miért csak velem marad el a gyerek, miért nincs egy barátom, rokonom, aki szívesen vigyáz rá; miért nincs senkim, akivel néha el tudok menni egy kávét meginni, míg a gyerk oviban van, a férj meg dolgozik. Mert ha egész nap nulla társaság van, akkor jó eséllyel meló sincs.
Számomra továbbra is sok kérdés vetül fel.
Próbált egyáltalán VALAHA a kérdező beszélni erről a párjával?
Próbált programot szervezni?
Próbált kilépni az anyatigris körből?
Vannak egyáltalán barátai, bárkije akivel tudna programot szervezni?
Hogy miket kitaláltok itt a kérdezőről.
Hollywoodban próbálkoztatok már forgatóköny írással?
Ész megáll, mennyi liba és hogy adják egymás alá a lovat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!