Rajtam kívül is van olyan tinilány, aki imád iskolába menni, de hazajönni egyenesen utál?
Szia!
Én is ilyen voltam. Rossz volt hazamenni a depresszióba, a változtatni nem akarásba.
21/L
én is így voltam, otthon sosem várt az a légkör aminek kellett volna.
most már más a helyzet, elköltöztem a barátomhoz és itt nyugi van :)
Hát és még én panaszkodjak? :/
Amúgy általába tudok velük beszélni, csak mindig lesz utána belőle valami. Nem az a baj, hogy nem hallgatnak meg. Csak túl türemetlenek, és elég csak egy icipici rossz dolog és az egész este el van rontva.
te "legalább" még tudsz velük beszélgetni.
én soha nem tudtam anyámmal két értelmes szót váltani anélkül, hogy a végén ne én jöjjek ki rosszul...
Próbáltad már elmodani ezt a szüleidnek? Ahogy így leírtad nem tűnnek menthetetlennek. Ha nem agresszívak, akkor meséld el nekik, hogy mit érzel, ha nem is egyből, de pár nap után biztos átgondolják az egészet. Illetve volt itt már olyan szülő-gyerek probléma, amikor egy válaszadó azt javasolta, hogyha a gyerek nem tudja elmondani a szüleinek, akkor mutassa meg a kérdést nekik meg a válaszokat. Abban az esetben be is jött! Hajrá!
Amúgy jársz valamilyen sportra? Ha nem, lehet el kéne kezdened, mert segítene levezetni a feszültséget, illetve ott is tudnál bandázni. Aztán nyáron/hétvégenként meg versenyek/felkészítőtáborok/edzőtáborok stb... akkor egy csomót otthon se kéne lenned, ha menthetetlen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!