Normális, hogy egyenesen gyűlölöm a volt barátomat?
Figyelt kérdés
Olyan szintű utálatot és undort érzek iránta, mint még senki iránt. Egy volt barátomat sem utáltam ennyire. Ő szakított velem, de én is egyet értettem a döntésben, 2 nap alatt ki is hevertem, különösebben én sem voltam szerelmes, mégis már másodszorra álmodok vele, hogy fájdalmat okozok neki, és mérhetetlen utálatot érzek iránta. Ez bánt engem, mert nem szolgált rá, hogy így utáljam. Mi miatt lehet ez, és mit tegyek ellene?2011. ápr. 3. 18:17
2/12 anonim válasza:
Ahogy szokták mondani, a szeretetet/szerelmet egy hajszál választja el az utálattól. Sejtem átfordultál, hiába mentetek szét, és támogattad a szétválást..
Nem tudom mióta tartó dolog volt, és mennyi ideje történt a szakítás, de idővel múlnia kell..
(Ugyan az első és igazán nagy volt, de az első exemmel majd 8-9 évre rá is álmodtam, pedig legalább 6-7 éve láttam utoljára..)
3/12 anonim válasza:
ha nem vtál belé szerelmes, akkor nem tápláltál iránta akkora érzelmeket, hogy így utálnod "kéne". Lehet, hogy az a baj, hogy ő szakított, ezért van ez.
4/12 anonim válasza:
A szeretet ellentéte nem az utálat, hanem a közöny.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát, ez az, hogy nem voltam szerelmes, nem is hatott meg különösebben a szakítás, csak valahogy mégis utálom. Mindegy, szerencsére nem kell találkoznom vele, mert távkapcsolat volt.
2011. ápr. 3. 18:32
6/12 anonim válasza:
Nem is azt mondtam, hogy egyik ellentéte a másik, hanem hogy egy hajszál választja el tőle.. nem ugyanaz..
Kérdezőnek annyi: lehet akkor, hogy mégis történt valami, ami miatt megutáltad? voltál mással is így korábban?
Mondjuk egyszer úgyis elmúlik.. de akkor szerintem nem túl normális, ha amúgy inkább közönyös voltál vele..
7/12 A kérdező kommentje:
Talán azért utálom, mert egoista vagyok, és piszkálja a csőröm, hogy mind értelmileg, érzelmileg és egzisztenciálisan is alattam állt, mégis ő dobott.
2011. ápr. 3. 18:38
9/12 anonim válasza:
Tehát a hiba nem őbenne van, hanem benned. Éspedig a büszkeség. Szabadulj meg a büszkeségtől. Akkor olyan kellemes életed lesz, sem útálatnak, sem más hasonló rossz érzelmeknek nem lesz helye benne.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, szörnyen büszke vagyok, és szeretnék ettől a tulajdonságomtól megszabadulni.
2011. ápr. 3. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!