Csak engem zavar hogy a baratomat naponta többször felhívja az anyukája?
Figyelt kérdés
Baratom szerint ez természetes hogy naponta telefonájanak többször is. Szerintetek ez normáslis, és csak en reágom túl?... én 22éves vagyok a baratom meg 23éves2011. szept. 2. 11:33
1/8 anonim válasza:
az anyja mindig is az anyja marad, a barátnők meg jönnek mennek.
nincs semmi rossz abban ha többször beszélnek naponta.
2/8 Tinker Bell válasza:
Miért volna ez probléma? Te nem szoktál az anyukáddal beszélni? Miért zavar, hogy jó a kapcsolata az anyukájával?
Szerintem nincs ezzel semmi... 23 évesen már gondolom önálló, de ettől függetlenül beszélgetni még lehet...
3/8 anonim válasza:
Egy pasinak mindig az anyja a legfontosabb nő az életében... És az anyukák is sokkal jobban ragaszkodnak a fiacskájukhoz, mint a lányukhoz... De azért egy intelligens anya tudja, hol a határ... Mindennap hívogatni a felnőtt fiát abnormális...
4/8 anonim válasza:
Nem kell hívogatni a felnőtt fiút. Miért kellene? Hogy megkérdezze, hogy ott milyen az idő? 23 éves, nem ovis. Élje az életét, nem kell rátelepedni. Megjegyzem, anya vagyok, és van 23 éves fiam.
5/8 A kérdező kommentje:
A baratom a szuleivel él, nemélunk egyutt max 1-2nap alszik nálunk a héten...
2011. szept. 2. 11:44
6/8 A kérdező kommentje:
Megjegyzem nagyon joba vagyok az anyukájával csak ez az egy zavar benne hogy eljon hozzam a baratom es mindig hívohatja őt. Nem irigylem hogy joba vannak csak nekem olyan furcsa hogy állandóan hívja őt...
2011. szept. 2. 11:49
7/8 anonim válasza:
Akkor meg pláne fura, ha még együtt is élnek. Este meg tudják beszélni a nap történéseit, tök feleslegesnek tartom felhívni. Persze ha vmit meg kell beszélni, az más, de nem folyton.
8/8 anonim válasza:
Engem nem zavar.
Normális anyukája van,aki örül nekünk,szeret engem,nem szól bele a dolgainkba.De felhivja minden aprósággal.
Párom eleinte úgy gondolta,engem zavar hogy állandóan hivogatva van,próbálta lecsökkenteni a hivások számát,de mondtam,isten ments,hülyeség miatt ne haragudjon meg a mamája,engem nem zavar.
(tényleg apróságokkal hivja,mit főzzön,hol lehet x tárgymi volt melóhelyén..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!