Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egyenesen...

Normális, hogy egyenesen gyűlölöm a volt barátomat?

Figyelt kérdés
Olyan szintű utálatot és undort érzek iránta, mint még senki iránt. Egy volt barátomat sem utáltam ennyire. Ő szakított velem, de én is egyet értettem a döntésben, 2 nap alatt ki is hevertem, különösebben én sem voltam szerelmes, mégis már másodszorra álmodok vele, hogy fájdalmat okozok neki, és mérhetetlen utálatot érzek iránta. Ez bánt engem, mert nem szolgált rá, hogy így utáljam. Mi miatt lehet ez, és mit tegyek ellene?
2011. ápr. 3. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bakker, te lenézted őt, nem ezért lett vége a kapcsolatnak? Fura és azért is írok hozzá a kérdésedhez, mert én is szakításon vagyok túl, már eltelt egy év. Én tartottam el a nőt egy drága környéken, én írtam a hivatalos leveleit, én hordtam haza vidékre, de durván lenézett minden téren. Pedig nem dolgozott soha és még a rajzfilmeket is el kellett neki magyarázni. El is zavartam a lakásból. Utólag már én is fellengzősnek látszok, de most már ezt gondolom róla, ha lenézett, hát én is, van is rá okom.
2011. ápr. 3. 22:42
 12/12 A kérdező kommentje:

Bakker, te lenézted őt, nem ezért lett vége a kapcsolatnak? Fura és azért is írok hozzá a kérdésedhez, mert én is szakításon vagyok túl, már eltelt egy év. Én tartottam el a nőt egy drága környéken, én írtam a hivatalos leveleit, én hordtam haza vidékre, de durván lenézett minden téren. Pedig nem dolgozott soha és még a rajzfilmeket is el kellett neki magyarázni. El is zavartam a lakásból. Utólag már én is fellengzősnek látszok, de most már ezt gondolom róla, ha lenézett, hát én is, van is rá okom.

Igen, azt hiszem, lenéztem, de hadd írjam le a körülményeket. Én 20 éves vagyok, ő 34, én egyetemen másodéves vagyok, mellette dolgozom, és egy másik szakot is elkezdek. Ő semmit nem csinál, nem dolgozik, a szülei tartják el, azzal a szöveggel, hogy ő nyelvvizsgára készül. Én 175 cm vagyok, 61 kg, sportos, ő férfi létére ugyanezekkel az adatokkal rendelkezik... Már megbántam, hogy összejöttem vele, inkább magamat utálom emiatt, hogy egy ilyen senkivel összejöttem.

2011. ápr. 4. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!