Normális, hogy egyenesen gyűlölöm a volt barátomat?
Bakker, te lenézted őt, nem ezért lett vége a kapcsolatnak? Fura és azért is írok hozzá a kérdésedhez, mert én is szakításon vagyok túl, már eltelt egy év. Én tartottam el a nőt egy drága környéken, én írtam a hivatalos leveleit, én hordtam haza vidékre, de durván lenézett minden téren. Pedig nem dolgozott soha és még a rajzfilmeket is el kellett neki magyarázni. El is zavartam a lakásból. Utólag már én is fellengzősnek látszok, de most már ezt gondolom róla, ha lenézett, hát én is, van is rá okom.
Igen, azt hiszem, lenéztem, de hadd írjam le a körülményeket. Én 20 éves vagyok, ő 34, én egyetemen másodéves vagyok, mellette dolgozom, és egy másik szakot is elkezdek. Ő semmit nem csinál, nem dolgozik, a szülei tartják el, azzal a szöveggel, hogy ő nyelvvizsgára készül. Én 175 cm vagyok, 61 kg, sportos, ő férfi létére ugyanezekkel az adatokkal rendelkezik... Már megbántam, hogy összejöttem vele, inkább magamat utálom emiatt, hogy egy ilyen senkivel összejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!