A férjem miért nem képes válaszolni egyenesen? Apróságokról van szó
pl.:
van egy szoba, amit nem használunk, és el van romolva a reluxa. én nagynehezen kivilágosítottam, hogy a virágok kapjanak fényt. éjszakára be sem kell ott sötétíteni, mert nem használjuk a szobát. és ha egyszer fixen van a reluxa, jobb nem is hozzányúlni!erre másnap látom be van sötétítve. megkérdeztem, miért fordította el, amikor olyan nehéz beállítani. erre elkezd teljesen másról beszélni. nem válaszol.
másik:
egy nap véletlen összefutottunk az utcán, megkérdeztem tőle kedvesen, mosolyogva: "hova hova lesz az út?"
erre visszakérdez, ahelyett, hogy válaszolna kedvesen érdeklődően rólam, hogy mi újság velem!
már az x milliomodik ilyen alkalom után, egy kérdésemre, ha terel, fel forr az agyvizem!!!!
már mondtam neki, hogy elegem van abból, hogy soha nem kapok választ! nem hat semmit.
A megoldás:
- Drágám, miért sötétítettél be?
- Jajj, emlékszel, mikor a szomszéd Józsi...
- Miért sötétítettél be?
- Mindegy. A Józsi...
- Miért sötétítettél be?
Egy szóval addig ismételd UGYANÚGY monotonon a kérdésed, amíg választ nem kapsz rá. Ne add fel, ne hagyd abba. Nálunk bejött.
ha többszörösen kérdezem ua-t abból eddig mindig veszekedés lett...
miért érdekel. miért nem hagyom békén. én meg: miért nem lehet egyszerű kérdésre válaszolni. ő meg, mit csinálok ebből patáliát. stb és összeveszünk
és azóta sem tudom minek sötétített be pl.
előző igaz lehet valahol.
pl volt, hogy megbeszéltük hol találkozunk, erre ő a másik oldalon várt...
megkérdeztem mit keresett ott és arra sem válaszolt. én jöttem rá, hogy tévedésből várt rossz helyen...
de ez annyira idegesítő, mintha titkolózna, meg takargatna vmit olyan érzést kelt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!