Bebi kompba mikortol tehetem babam? 5es fel honapos, meg nem tud semmit se csinalni, meg se fordul meg, csak kb.4szer veletlenul, de mar egyenesen tartja magat, ha ultetem a terdemen
NE TEDD BÉBIKOMPBA, ha nem akarsz egy csomó problémát a nyakatokba zúdítani! káros a mozgásfejlődésre, az idegrendszerre (egyensúly érzékelés). aztán ott van, h eleve napi 15 percet szabad csak benne hagyni, ő persze imádja, visít, ha kiveszed. bébikompos babákat semmi sem ösztönzi a mászásra, járásra, mert a bébikomppal mindenhová eljutnak.ám ha mégis járni tanul, mínuszból kezdi, mert előbb le kell szoknia a bébikompos előrelökő lábmozdulatokat, és az egyensúly-elmaradást is be kell hoznia.
a bébikomp ellen világszerte kampányolnak, perelnek, be akarják tiltatni a gyártását.
ajánlom inkább a rugós hintát, az uolyan jó móka, csak egészséges és fejlődésileg hasznos. abba már most beteheted, ha fejét jól tartja, és megtámasztva stabilan ül.
35 éves vagyok
A mi korosztályunk és bébikompban nőtt fel és semmi bajunk.
A mai gyerekeket meg már a széltől is óvják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!