Szerintetek milyen a jó mei tai? Amelyik textiles anyagú és felveszi a baba formáját, vagy amelyik párnázottabb hátú és egyenesen tartja a hátát?
Fel kéne próbálni ezt is, azt is. Akkor éreznéd, hogy a baba, melyikben helyezkedik el jobban.
(A párnázott a csatos? Viselés, hordás, felkötés szempontjából sem mindegy.)
Nekünk Gremese van. Próbálj ki többféle hordozót, mielőtt választasz, mert mindenkinek más a kényelmes, és azt vedd meg, ami mindkettőtöknek jó (látni fogod a babán is, hogy melyikben érzi jobban magát).
(Milyen az a párnázott hát? :O én nem találkoztam még ilyennel. Vagy formázott/csatos hordozóra gondolsz?)
Láttam olyat, amelyik vékonyabb anyagból van és majdnem olyan mint egy hordozókendő, meg olyat is, aminek keményebb az anyaga, hasonló mint a sávolyszövésű pántok. Lehet nem fogalmaztam megfelelően, ezért elnézést, nem a gúnyolódásra voltam kiváncsi. (Megjegyzem, nehogy ebbe is belekössön valaki: hosszú -i nem működik a klaviatúrán, ezért irom röviden.)
Köszönöm az eddigi tanácsokat!:-) Szivesen fogadom még a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!