Ez tényleg "ezzel jár"? Nem kellett volna hazajönnie velünk?
A férjem testvére ma ment férjhez.. a lagziban van most épp, én màr hazajöttem a 3.5 éves lányunkkal.
Ő majd hazatér valamikor hajnalban hulla részegen, akár csak a két héttel ezelőtti legénybúcsúkor.
Anyósom szerint ez ezzel jár, és hagy menjen hagy igyon, nekem mint anyának itthon a helyem a gyerekkel.
Igen én nem is maradtam volna, viszont simán hazajőhetett volna ő is velünk szerintem. Neki miért "jár" ami nekem nem. Neki is ugyanúgy a gyereke.
Amúgy tényleg nem nagyon iszik és kimaradni is ritkán marad. De nekem meg egyáltalán nincs lehetőségem ilyesmire.
Mondjuk felénk mindenki furcsán pislogna, ha egy lagziból az egyik házasulandó valamelyik közvetlen családtagja este 10 előtt lelépne.
A 3.5 éves már nem olyan kicsi. A helyszínen mondjuk szobabérlés nem volt opció?
Gondoom nem tegnap szereztetek tudomást a lagziról, fel lehetett volna készíteni a gyereket időben arra, hogy megmaradjon mással is - ha már te is szórakoznál.
Amúgy meg eszembe nem jutna 9kor elrángatni a párom a saját húga lagzijából.
Ezt hogy érted hogy a helyszinen?
Ahol maga a buli van nincs szoba, na meg ott sem hagynám magára mégvaz alvó gyereket se.. ha meg ott gubbasztanék vele akkor detto ugyanez. Egyébként a városban van a lagzi ahol élünk.
Lehet hogy fura lett volna ha eljön, de ez igy nem fura, hogy mindenki ott van családostol, ő meg maradt egyedül? A családban másik kicso gyerek nincsen. A lagziban sem volt. Ja anyós is ottvan hisz a lánya ment férjehez.
Tehát akkor a kérdésemre a válasz az, hogy én vagyok a hisztis picsa, és ez tényleg ezzel jár.
Ja amúgy fordított helyzetben ő tuti simán elrángatott volna a tesóm lagzijából, eszében nem lett volna ez hogy ő itthon a gyerekkel én meg bulizzak.
A férjed nem maradt egyedül, ott van például a testvére és az édesanyja akik szintén a családja. Nem fura.
A későbbiekben beszéljétek meg a dolgot, hogy szeretnél te is kikapcsolódni elemnni akár barátokkal és ő vigyázzon addig a kisgyerekre. Az tényleg nem baj, hogy ő most ott maradt, de ahogy írtad, hogy neked nincs ilyenre lehetőséged az baj. A férjed is tud vigyázni amíg te elmész otthonról valahová.
Nem, ez így nem fura, tekintve, hogy neki a húga a menyasszony, és hogy van egy kis gyereketek, akinek a más általi felügyeletéről képtelenek voltatok isőben gondoskodni, sőt még csak meg sem beszéltétek, hogy majd hogy s mint legyen az egész...
És akkor most sértődötten puffogsz magadban holnapig?
Normális párok ezt megbeszélik, nincs olyan, hogy bármi "kell".
Főleg, hogy a saját testvére lagziján van.
Sőt, olyat is lehet, hogy egyszer az egyik marad otthon a gyerekkel, másszor a másik, s akkor mindkét fél tud szórakozni.
Össze vagytok kötve, hogy neki is akkor kell eljönnie, mikor neked ?
Az ő testvére, nem a tiéd. Miért menne haza ő is?
Jövő szombaton apa szépen vigyázzon a gyerekekre, te meg menj el a barátnőiddel. Anyós meg foglalkozzon a saját gondjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!