Válni 10 hónapos gyerek mellett? Meddig kéne ezt tűrjem?
A férjemmel arra a döntésre jutottunk, hogy szeptembertől újra dolgozom, és ő lesz itthon a lányunkkal. Én azt szerettem volna, ha anyukám van vele, a férjem ezt ellenezte, így lett ő. Na azóta felfordulás az életünk...
A napirendet egyáltalán nem tartja, tegnap még lefektette aludni délután 5-kor is a gyereket, én meg szenvedtem az altatással így éjszakába nyúlóan. Nem figyel rá, nem fejleszti, nem játszik vele értelmesen. Sétálni nem viszi, mert az neki unalmas, és hogy ugyanúgy elvan a teraszon is a babakocsiban, minek sétálgasson ezért vele fel-alá.
Nem azt mondom, hogy éhezteti, meg elhanyagolja, de pl. simán odaadja neki a bolti joghurtot, vagy krémtúrót, nem játszik vele semmiféle készségfejlesztő dolgot, nem hordja el tornázni, mert hogy csúsznak összevissza a napirenddel és nem érnek oda.
A háztartással sem foglalkozik. Hazajövök 5-6-kor akár, és ami vár, az a kupi, rendetlenség, mosatlan halom (úgy, hogy van mosogatógépünk, tehát csak bele kéne pakolnia. Vagy kérem reggel, hogyha lejár a mosógép, tegye már át a szárítógépbe a ruhákat majd. Este 8-kor még ugyanúgy a mosógépben voltak a vizes ruhák...
Vagy magának rendel ebédet, vacsorát, engem eszébe sem jut megkérdezni.
Konkrétan annyit csinál a gyerekkel, hogy tisztába teszi, megeteti és figyel arra, hogy amíg hazaérek, tuti életben legyen.
Ha mondom neki ezeket, szerinte csak kritizálom, meg hogy ő van itthon egész nap, ha neki nincs baja a kupival, nekem miért van?!
Mióta dolgozom, csak a gond van itthon, ő ezt úgy fogja fel, mint valami nyaralást, vagy nem tudom.
Nekem tökéletes lett volna, ha édesanyámmal van a lányunk. Anyukám is magától ajánlotta fel. A férjem ellenkezett, hogy nem kell, majd marad ő.
Miért próbáltok páran engem beállítani a rossz, gonosz nőnek?!
Meg mi az, hogy úgy "illik", hogy én maradok itthon? Tudjátok ti, milyen évet írunk?
Ja hát ha akkor játszottad a cselédet és nem vette ki a részét a házimunkában akkor nem kell most csodalkozni mucika hihetetlen ugye?
Inkább váljatok el, mert ahelyett hogy a pároddal beszélnéd meg itt lógsz a gyk-n meg vered a hisztit... Okos nő vagy igazán!
32. Az apuka, akit úgy védesz, az nem akarta, hogya nagyi vigyázzon a gyerekre, annak nem volt jó.
Kérdező. A gyk tele van undorító hímsoviniszta, incel, nőgyűlölő retkekkel, akik minden nőre fröcsögnek, amiért senkinek sem kellenek. Hiányoljám a múlt századokat, amikor a nők még kb. a férfiak cselédjei voltak és az összes retek is jutott nőhöz. Ma már nem íhy van. Nem jár alanyi jogon egy hímnek sem 1 nő sem. Na, ezért fröcsögnek ennyire többekközött.
37-es, fejezd már be ezt a mucikázást. Proli nagyon. Nem vagyunk haverok, vagy barátok, hogy ezt a stílust megengedd.
Leírtam, hogy korábban mind a ketten dolgoztunk, és ami dolog volt itthon, azt közösen csináltuk.
Ahogyan azt is írtam, hogy többször volt már erről beszélgetés itthon, egyiknek sem volt foganatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!