Válni 10 hónapos gyerek mellett? Meddig kéne ezt tűrjem?
A férjemmel arra a döntésre jutottunk, hogy szeptembertől újra dolgozom, és ő lesz itthon a lányunkkal. Én azt szerettem volna, ha anyukám van vele, a férjem ezt ellenezte, így lett ő. Na azóta felfordulás az életünk...
A napirendet egyáltalán nem tartja, tegnap még lefektette aludni délután 5-kor is a gyereket, én meg szenvedtem az altatással így éjszakába nyúlóan. Nem figyel rá, nem fejleszti, nem játszik vele értelmesen. Sétálni nem viszi, mert az neki unalmas, és hogy ugyanúgy elvan a teraszon is a babakocsiban, minek sétálgasson ezért vele fel-alá.
Nem azt mondom, hogy éhezteti, meg elhanyagolja, de pl. simán odaadja neki a bolti joghurtot, vagy krémtúrót, nem játszik vele semmiféle készségfejlesztő dolgot, nem hordja el tornázni, mert hogy csúsznak összevissza a napirenddel és nem érnek oda.
A háztartással sem foglalkozik. Hazajövök 5-6-kor akár, és ami vár, az a kupi, rendetlenség, mosatlan halom (úgy, hogy van mosogatógépünk, tehát csak bele kéne pakolnia. Vagy kérem reggel, hogyha lejár a mosógép, tegye már át a szárítógépbe a ruhákat majd. Este 8-kor még ugyanúgy a mosógépben voltak a vizes ruhák...
Vagy magának rendel ebédet, vacsorát, engem eszébe sem jut megkérdezni.
Konkrétan annyit csinál a gyerekkel, hogy tisztába teszi, megeteti és figyel arra, hogy amíg hazaérek, tuti életben legyen.
Ha mondom neki ezeket, szerinte csak kritizálom, meg hogy ő van itthon egész nap, ha neki nincs baja a kupival, nekem miért van?!
Mióta dolgozom, csak a gond van itthon, ő ezt úgy fogja fel, mint valami nyaralást, vagy nem tudom.
71-es, mit ordítozol?
Semmit sem veszek el tőle. De nem voltam boldog úgy, hogy 24/7 itthon voltam, és alig-alig dolgoztam (azt is itthonról, alvásidőben, vagy éjszaka).
Remélem, nem ti vagytok, ha igen, rossz vége lett a csávónak gyereket szülni, ahogy mondtuk :(
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!