Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válni 10 hónapos gyerek...

Válni 10 hónapos gyerek mellett? Meddig kéne ezt tűrjem?

Figyelt kérdés

A férjemmel arra a döntésre jutottunk, hogy szeptembertől újra dolgozom, és ő lesz itthon a lányunkkal. Én azt szerettem volna, ha anyukám van vele, a férjem ezt ellenezte, így lett ő. Na azóta felfordulás az életünk...

A napirendet egyáltalán nem tartja, tegnap még lefektette aludni délután 5-kor is a gyereket, én meg szenvedtem az altatással így éjszakába nyúlóan. Nem figyel rá, nem fejleszti, nem játszik vele értelmesen. Sétálni nem viszi, mert az neki unalmas, és hogy ugyanúgy elvan a teraszon is a babakocsiban, minek sétálgasson ezért vele fel-alá.

Nem azt mondom, hogy éhezteti, meg elhanyagolja, de pl. simán odaadja neki a bolti joghurtot, vagy krémtúrót, nem játszik vele semmiféle készségfejlesztő dolgot, nem hordja el tornázni, mert hogy csúsznak összevissza a napirenddel és nem érnek oda.

A háztartással sem foglalkozik. Hazajövök 5-6-kor akár, és ami vár, az a kupi, rendetlenség, mosatlan halom (úgy, hogy van mosogatógépünk, tehát csak bele kéne pakolnia. Vagy kérem reggel, hogyha lejár a mosógép, tegye már át a szárítógépbe a ruhákat majd. Este 8-kor még ugyanúgy a mosógépben voltak a vizes ruhák...

Vagy magának rendel ebédet, vacsorát, engem eszébe sem jut megkérdezni.

Konkrétan annyit csinál a gyerekkel, hogy tisztába teszi, megeteti és figyel arra, hogy amíg hazaérek, tuti életben legyen.

Ha mondom neki ezeket, szerinte csak kritizálom, meg hogy ő van itthon egész nap, ha neki nincs baja a kupival, nekem miért van?!

Mióta dolgozom, csak a gond van itthon, ő ezt úgy fogja fel, mint valami nyaralást, vagy nem tudom.

2021. dec. 20. 16:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/158 anonim ***** válasza:
28%
Egy igénytelen hülyegyereknek szültél. Kopjon le, majd te neveled, ha neki derogál! Csinálj fotókat és felvételeket, sok pénzt fog hozni váláskor!
2021. dec. 20. 17:29
 12/158 anonim ***** válasza:
33%

Nem kell parasztnak gyereket csinálni csak azért hogy legyen.

Vájj ell minél előbb.

2021. dec. 20. 17:31
 13/158 anonim ***** válasza:
55%
Egyik éjjel agyoncsapod, kihúzod az útra, aztán a gyes vagy mi meg az árvaellátás elég lesz, hogy otthon tudj maradni. Ha van hitel a házon lehet életbiztosítást kötni, ha odalesz az egyik fél se legyen gond. Én ilyen krémtúrós kreténnel így tennék.
2021. dec. 20. 17:32
 14/158 anonim ***** válasza:
68%
Kivágnám a pi**ba!
2021. dec. 20. 17:54
 15/158 anonim ***** válasza:
70%

Miért kell rögtön válni?

Először próbáld megbeszélni, hogy ez nem jó, nem amikor a bili kiborul, hanem higgadt állapotban. Ha nem történik változás, akkor igen, el kell búcsúzni.

2021. dec. 20. 17:59
 16/158 anonim ***** válasza:
41%

Az ilyenhez hogy lehetett hozzamenni, plane gyereket szulni?? Ez az elso 2 honap utan offos lenne. Szerintem megerdemled ot.

Udv. 32/f

2021. dec. 20. 18:01
 17/158 anonim ***** válasza:
77%

17-es: szerinted honnan lehetne tudni, milyen lesz, ha a ygerekkel van majd otthon, MIELÖTT erre sor kerülne?

Feltételezhetöen elötte megígért mindent, csak most mégsem csinálja meg.

2021. dec. 20. 18:03
 18/158 anonim ***** válasza:
17%
A 9es kommentelővel teljesen egyetértek!!!! Válni ezért??? Inkább örülj neki hogy a férjed igy v8gyáz rá! Ne kritizáld! Köszönd meg neki amit jól csinál ! Tök jó fej! A legtöbb apa ezt be se vállalná! Ne legyenek túl nagy elvárásaid! Nem fogja úgy vezetni a háztartást ahogy te! És végsősoron nem az a lényeg hogy a lakás csillogjon, hanem hogy legyetek békében és szeressétek egymást, és a kicsit!!! Neki is a béke lesz a legfontosabb !!!!
2021. dec. 20. 18:05
 19/158 anonim ***** válasza:
29%
18: Például onnét, hogy ki kéne ismerni a másikat, és nem a második randin kúrni orrba-szájba, meg fél év után házasodni. Érdekes módon ahol képesek várni ezekkel a dolgokkal, ott sosincs ilyen gond.
2021. dec. 20. 18:14
 20/158 anonim ***** válasza:
22%
Mintha egy elégedetlen férjet olvasnék, aki mindent kritizál és jobban tud, miközben nem azt csinálja.
2021. dec. 20. 18:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!