Nagyon bunkó vagyok amiért ennyire kiakadtam?
Vitatkozhatunk örökké, 2féleképpen lehet felfogni a dolgot.
10000 VÁLASZ A CÉÉÉÉÉÉLLL!!!! xDxDxD
ma 16:02
"Nem, tudod én bementem volna és megmondtam volna, hogy szégyellje magát, amiért így beszél, én vettem el a pénzét és bocsánat hogy nem szóltam és ne haragudjon, de muszáj, mert most így állunk anyagilag."
Habits kérdése (is). Lehet ennyire szar napja volt.
A szöveg alapján megértem az anyát.
"A kislány kitűnő tanuló, nem hinném, hogy buta lenne, ezek után szerintem azonnal bocsánatot kért volna."
Abból a szövegből, amit elengedett nem ez derül ki.
Megtanulni valamit és kultúr ember módjáraviselkedni az két különböző dolog.
"De mi történt? Az anyukája szó nélkül elvette a pénzét, pedig tudta, hogy nem az övé, cigit vett és kenyeret és még a pofon után is azt mondta, hogy azért kellett, mert nyávogott a reggeliért."
Ilyen duma után én sem áltam volna le megmagyarázni, hogy mi történt. Lereagálta a lánya mocskos száját és kész. Az ilyen szöveg után én sem kértem volna bocsánatot, mert pusztán elfeljteni valmit és ilyen stílusban beszélni nem ugyanaz a "vétség".
A lány nagyobbat hibázott, mint az anyja.
Szerintem.
A 16:08-as válaszoló felfogása a legjobb, lehet hogy szólt volna később az anyja, és miaz már hogy egy anyának kell magyarázkodni? A lány és az anya se egy szent, de ebben a helyzetben a lány a hibás.
Szerintem.
Igen, megtettem volna, ha nincs egy fillérem se, hogy elveszem és abból vásárolok. Nem feltétlenül cigit, de a kis fruskának nem csak a cigivel van baja, a kenyeret sem érti.
Igen, elvettem volna, ha szükség van rá, és szóltam volna, hogy bocs, de vásárolni kellett.
És ha elfelejtettem volna szólni, mert mondjuk valami közbejön és elfelejtem? Lehetne ilyen.
Akkor számomra az lenne az elfogadható, hogy kijön a gyerek és megkérdezi én pedig válaszolok, hogy juj, tényleg, elfeljtettem mondani, visszakapod ha kapok fizetést és még teszek is hozzá egy kis "fájdalomdíjat".
De ha az én gyerekem reagálna ilyen stílusban, hát bizony lehet, hogy kapna egy pofont, hátha visszabillen.
ma 16:14
Köszönöm.
Legalább Te megérted mit szeretnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!