Nagyon bunkó vagyok amiért ennyire kiakadtam?
De figyeljetek már, most 2 felől lehet értelmezni. Valaki az anyát pártolja valaki a lányát. Én speciel a lányt tartom a legfőbb hibásnak. Most akármit is mondok ti makacsul fogjátok ellenezni, pont úgy, ahogy én hogyha ti mondjátok az ellenkezőjét, amit én szeretnék hallani.
Én voltam a mostani vitatkozó, aki az anyának adott igazat, de mint látjátok, a válaszolók fele az anyát, vki a lányát pártolja.
Nincs semmi értelme a vitatkozásnak, ez az ő magánügyük, majd elintézik, de szerintem egy bocsánatnak el kellene hangzani, legalábbis a lány részéről.
Én ezennel a vitát lezárom, legalábbis a saját részemről.
Jóccakát! ;)
23 26 vaqgyok,te valamit nagyon félre értelmeztel,én gúnyosan jegyztem meg az avassuk szenté dolgot.Nekem nem fontosabb a cigi,nem dohányzom 7 éve és öt hómnapja és nem vagyok retaldált b*fék,neked az olvasó és szövegértelmező képességed kegyetlen jó,Bocsi kommunnikációt hallgattam egy ideig ,olvasni ,értelmezi tudok.
Amúgy a stilúsod,mutatatja te IQ-dat.
Áhh nem bírtam ki hogy ne nézzek fel mégegyszer a kérdéshez xD Igen te értelmezted félre, de mostmár mind1.
Peace veletek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!