Nagyon bunkó vagyok amiért ennyire kiakadtam?
Szia!
Az én kislányom még kicsi, de gyűjtjük neki a 200 Ft-osokat, szóval van neki pénze. Nekünk ez a hónap elég szarul jött ki, így nem maradt pénzünk, nem tudtam magamnak cigit venni. Gondolkodtam vagy a gyereknek adok enni, inni, meg amit kell, vagy cigizem. Nem is gondolkodtam, hogy melyiket válasszam! Sőt, volt még egy jó oldala is, több mint két hete nem cigizem, nem is hiányzik már (pedig napi 2 dobozzal szívtam, nem büszkeségből írom, csak azért, nehogy azt higgye valaki, hogy kocadohányos voltam). Így következő hónaptól még több pénzt tudunk a kislányomra költeni.
Mert nekünk ő az első, nem a b.uzi cigi!
Sajnálom, hogy ilyen anyukád van!
Elakadt a szavam. Egyszerűen nem értem, hogy vannak olyan lelketlen, aberrált emberek, akik mindezek után még azt a szegény kicsi lányt támadják, az anyát meg védik? Na az ilyeneket kéne a Dunába lőni - nem vagyok gyűlölködő típus, de az ilyen érzelemmentes emberek, akik hírből sem ismerik az empátiát, nem érdemelnek mást. Sajnálom az ilyen emberek családját.
Téged viszont, kedves kérdező, nagyon sajnállak! El sem tudom képzelni, milyen életed lehet! Legszívesebben elmennék érted, a hátamra kapnálak, és megmentenélek abból a fertőből, ami az otthonod! És ezt a legkomolyabban mondom. Nem értem, anyád miért szült meg téged vagy a tesódat - nem rosszból, de az ilyenre még egy csótányt sem bíznék, nemhogy gyereket!!
Ha még mindig problémáid vannak, írjál privát üzenetet nyugodtan, szívesen segítek, amiben csak tudod, ruhákat is küldhetek, ha gondolod (nekem sok alig használt, minőségi ruhám van). Tényleg írj, várom a leveled!
Puszi és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!