Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadtam amiért ezt írta a barátom 1 levélbe. Jogos volt?
Pasid nagy retard lehet :DDDDDD Lányra b*zit... Gratula!
Én nem csak veszekednék, hanem dobnám a faxba, hogy tudja, hol a helye...
Jogosan akadtál ki! én még azt se mondtam soha a páromra,h hülye,idióta,majom vagy,h 'ááá de f.sz vagy',amiket a barátnőim szoktak mondani az ő barátaikra,és mivel én nem beszélek így a barátommal,nem tűrném el azt se,h ő így beszéljen vele,még viccből se! Lehet,h 'imád',de tisztelnie is kellene téged!
20/L
Jaaaj jesszusom. Szerintem annyira túlreagáljátok :D
Szerintem semmi sértő nincs ebben. Hülyéskedett jolvan, biztos fiatal még, meg ha nem is fiatal, ha lazán fogod fel és nem csinálsz belőle ügyet még vicces is.
Sőt még jó jel, hogy ilyen közel állsz hozzá, hogy ilyet mer neked írni VICCBŐL.
Gondolom szegény azt hitte majd veszed.
Mi sokat hülyéskedünk hasonlókkal a barátommal, közben meg ő a világ legodaadóbb barátja, és soha nem bántana meg igaziból.
Kicsit lazábban, na..:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!