Nagyon bunkó vagyok amiért ennyire kiakadtam?
Úristen...csak nálunk természetes az, hogy szüleim segitenek ahol tudnak????...természetes hogy közben takarítok, tanulok, dolgozok, segítek stb...de könyörgöm...22 éves leszek...dolgozom de csak négy órában sajnos (30.000,- Ft kb.)mégis anyu azt mondta, hogy ad 10.000 ft üdülési csekket hogy a nyaralásombol legalább a szállást állja...többet sajnos nem tud...és rendes, hisz tudja h abbol az apro fizetésemből kell ellennem egész hónapba, és ne az egész menjen nyaralásra...igaz közben semmi pénzt soha nem kérek, mégis az első hogy nekem/nekünk jó legyen...soha semmiben nem szenvedtünk hiányt...előbb vettek meg nekünk amit csak tudtak, minthogy magukra költötték volna...előbb kaptunk pénzt...soha de SOHA nem hogy nem kérték el a pénzünket, de hogy meg sem loptak az is biztos...
Felháborito ahogy anyád viselkedik...és a növéred...sajnálom hogy ez jutott neked...de te tanulj és fogd vissza magad ne beszélj csunyán...tünj ki közülük...aztán küzdj és hidd el hogy ezerszer többre viszed mint ők és azután ne is törödj velük...a lényeg TE vagy...mivel igy viselkednek veled...csak kitartás...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!