Nagyon bunkó vagyok amiért ennyire kiakadtam?
anyám soha nem adott zsebpénzt. A mama szokott karácsonyra,húsvétra,névnapra,meg szülinapra adni 1-2000 Ft-t.
De úgy döntöttem nem fogok bocsánatot kérni. A kenyeret meg otthagyom oda penészedni! Nem is értem minek vette egyáltalán....
Sztem 80-90 ezer ft. az jó kis plnz,ugy h nincs se hitele,meg semmi ilyesmi. Plussz ehez jön még a csp,meg az árvasági amit kap uttánnam meg a tesóm után
ma 15:39
Ennyi idősen én már nyaranta dolgoztam, hogy támogatni tudjam a szüleimet.
Kérdező,
A fizetése után, egyszer ugyan kérdezd már meg, hogy a csekkek összege mennyi. Nem csak azt kellene nézni, hogy kap 80-90eFT-ot meg a családit és nincs hitel.
Tudod van kiadás oldal is, nemcsak bevétel.
Azon meg nem kellene lovagolni, hogy az anyja elvette a pénzt. Rendben, elvette, nem kellett volna.
Nálam pusztán ennak a kis csitrinek a mérhetetlenül mocskos szája verte ki a biztosítékot.
Nem azon van a hangsúly, hogy mennyi a fizetnivaló, hanem, hogy engedély nélkül elvette azt a pénzt! Szóval elcsorta! Aztán meg még pofozkodik! Ez a szánalmas!
"Pusztán egy neveletlen, bunkó beszél így" És ki az aki nem nevelte meg? Valószínüleg hiányzik a jó példa! Mivel egy gyereket nem nevelni kell, hanem csak jó példát kell mutatni neki! Az agresszió, agressziót szül!
Az anya a hibás, ez nem vitás!
Mindenki megmondta neki, hogy csúnyán beszélt szerintem, egy olyan választ sem olvastam, ahol azt mondták ne kérjen bocsánatot, igenis azt kell kérnie, de te meg elfelejtetted, hogy ezt nem az anyukájának szánta, nem tudta, hogy ő volt. A tesóval szemben is csúnya viselkedés ez, de akkoris másabb, mintha az anyukájának célozta volna.
Örülök, hogy neked 12 évesen volt munkád nyaranta, ez nem mindenkinek adatik meg és megjegyzem a munkajog sem ad rá lehetőséget.
A gyengébbek kedvéért mégegyszer:
A KIS CSITRI MÉRHETETLENÜL MOCSKOS SZÁJA VERTE KI A BIZTOSíTÉKOT.
Legalábbis nálam.
Bár olvasva a kommenteket, ez teljesen normális beszéd egy ennyi idős gyerektől.
Biztos bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!