Anyósom rászólt a fiamra, mert nem tetszett neki, ahogyan eszik. Jogos a kiakadásom?
"De az én gyerekemnek nem diktálja a tempót senki, még a családtagok sem! Azért vagyunk mi szülők, hogy neveljük."
Ezért van annyi neveletlen, magukat kiskirálynak képzelő gyerek az óvodákban, iskolákban, mert szent és sérthetetlen, bármit megtehet bárkivel, mert senki nem szólhat hozzá.
"
Na, az én gyerekemre csak és kizárólag az apja és én szólhatok rá."
Ha a kölyköd pl. elkezdi rugdosni a térdem a buszon, akkor én rá fogok szólni, személyesen A Szent Gyermekre, és leszrom, hogy te mit vársz el másoktól.
"az apa szerint sem ártana, ha megtanulná"
Az apa miért nem tanítja meg?
Bocs az off-ért kérdező, de senki nem válaszolt eddig az egyik hozzászólónak. A kérdésedre pedig már mindenki elmondta a helyes választ, hogy meg kell tanítani a kisfiad az alapvető asztali illemre (is).
#80-as, először is nem rizset, hanem rizst.
Amit meg párszor megkérdeztél:
Egyszerűen azért, mert tiszteljük már meg a vendéglátót vagy akár azt a személyt, aki számunkra az ételt elkészítette azzal, hogy normálisan fogyasszuk el.
Azok az emberek, akik már gyerekkoruk óta késsel-villával esznek otthon is, ők el sem tudják képzelni máshogy az étkezést. Azért, mert ezt szokták meg, ezt hozták magukkal otthonról. Aki pedig ezt szokta meg, annak nem kell meredten figyelni a másikat, hogy észrevegye, hogy valami nem stimmel a mellette vagy a vele szemben ülővel.
Képzeld el azt a szituációt, hogy vendégségben feltálalnának neked mondjuk borsólevest, aztán ugyanabba a tányérba szednék a tejszínes - gombás csirkeragut, majd a végén "Egy helyre megy!" felkiáltással két darab almás pitét.
Te erre mit reagálnál? Az nem ér, hogy nem szereted a borsólevest vagy a többi ételt, amit felsoroltam.:D
Na, én sem tudok már írni...
szóval helyesen ez a mondat: Egyszerűen azért, mert tiszteljük már meg a vendéglátót -vagy akár azt a személyt, aki számunkra az ételt elkészítette- azzal, hogy normálisan fogyasszuk el.
82es gratulálok aztán majd látogathatod a kölköd a börtönben mert jaaj a kis édes Döncikére rá na szóljon senki joga van állatokat kínozni meg megverni másokat hiszen olyan ééédess kisfiúúúú, és majd mi megpuszilgatjuk a szép kis éveres arcát a gyilkosságok után de ne aggódjatok a rendőrség elől is rejtegetjük majd az ártatlan kis lelkét míg le nem szúr minket is.
Gratulálok így lehet mindenki által gyűlölt embereket nevelni akikkel a saját családtagjai se tartják a kapcsolatot mert akkora teher. De ne aggódj párkapcsolata úgyse lesz mert kéne a fenének egy ilyen így életetek végéig élvezhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!