Jogos a kiakadásom? Baromi nagyot csalódtam a családomban
Figyelt kérdés
Tegnap elöször is azzal kezdődött, hogy észrevettem hogy eltűnt egy drágább fajta parfümöm, amit még tavaly ajámdékba kaptam. Aztán észrevettem hogy a nővéremnél van. Aztán mikor számonkértem azt mondta hogy hát peraze hogy elszedte mert én nem használom. Mondtam hogy hát azert nem használtam mert még van az előzőből, és amúgy simcs semmi köze hozzá, de egész komolyan veszekedni kellett vele, hogy adja vissza azt ami az ENYÉM. Aztán délután meg,mivel van egy aranygyűrűm amit szintén ajándékba kaptam még rokonoktól, anyukám kitalálta hogy vegyem le mert meg akarja tisztítani az ékszereķet. Momdtam hogy nem kell köszönöm, mert nem jön le az ujjamról.. de egész nap csesztetett ezzel (hihetetlen erőszakos ha kitalál valamit, például gyakran azt veszi a fejébe hogy levagja a hajamat, és akkor hetekig képes egy olloval kergetni a házban). Aztán végül muszáj voltam levenni mert már üvöltött velem. És utána momdtam is neki hogy baromira fájt erre ő csak azt mondta hogy nagyszerű.Mondtam.is hpgy jó hát ezután úgyse fogom visszavenni, miután szétcseszte az ujjam. Erre anyám elvitte a gyürűt és odaadta a nővéremnek azon a címen hogy nekem nem kell. Ő meg persze egyből ugrott rá. Ezen baromira kiakadtam mert attól hogy azt mondtam hogy nem fogom visszavenni még én kaptam ajándékba. Mit kéne csinálnom ebben a helyzetben hogy ne csessze szét az agyamat a düh? Rohadt nagyot csalódtam bennük2021. jan. 2. 10:35
1/29 Liatan válasza:
Meg Tudom érteni amit le írtàl. Beszèlned kellene velük mond el nekik ami banned van ne ijedj Meg Hiszen ôk a csalàdod."hagyjanak bèkèn tèged"mond nekik.
2/29 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy másnak a személyes holmijai elszedni bántalmazás és lopás, és fel fogod jelenteni őket, ha nem adják vissza.
3/29 anonim válasza:
Nem tudom miért csinálják ezt, a parfümöt elszedte, gyűrűt meg anyád játszotta át neki olyan ürüggyel, hogy megtisztítja majd.
Korábbi viselkedésüket nem ismerve erre idegen nem jön rá miért tehettek ilyet. Értelmezhetetlen számomra mint teljesen idegennek ez az egész.
5/29 anonim válasza:
Igen, jogos a kiakadás. Ilyet nem korrekt dolog csinálni a másik ember tulajdonával. Amúgy nem tudsz venni magadnak egy zàrható szekrènyt, amiben legalább az értékes vagy számodra fontos cuccok biztonságban lennének?
6/29 anonim válasza:
5-ös jól mondja. Kéne venned egy olyan dobozt ami zárható és csak te tudod kinyitni. Benne pedig ami neked fontos, értékes nem akarod, hogy más elvegye oda rakod.
7/29 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tudnék venni ilyen dobozt, bár persze akkor is én lennék a hülye ha látnák hogy ilyenem van. Meg hát gondoltam az ujjamról azért nem rángatnának le egy gyűrűt...egyébként valószínű anyukám nem azért szedette le velem mert a tesómnak akarta volna adni, hanem inkább úgymond "bosszút akart állni" amiért kiakadtam azon hogy mindenáron leszedette velem. De akkor sem lett volna joga a tesómnak adni. És most nézhetem ahogy ott lifeg az ujján...egyszerűen nek akarok beszélgetni velük erről, mert annyira elegem lett belőlük
2021. jan. 2. 11:34
8/29 A kérdező kommentje:
Meg lehet én is hibás voltam amiért ennyire kiakadtam azon hogy levetette velem, de nagyon fel tud cseszni mikor kitalálja hogy ő akar valamit és addig nem hagy békén amíg nem teljesítem ( mikor úgy dönt hogy levagja a hajam akkor is dönthetek hogy veszekszem vele a végtelenségig vagy engedek). De akkorse lett volna joga odaadni másnak. És az a vicces hogy most úgy tesznek egész nap mintha nem történt volna semmi, poénkodnak és persze én vagyok a szemét aki haragszik rájuk
2021. jan. 2. 11:38
10/29 A kérdező kommentje:
Nagynenemtől
2021. jan. 2. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!