Jogos a kiakadásom? Baromi nagyot csalódtam a családomban
Ügyes vagy, jól csináltad, szard le őket.
Inkább haragudjanak ők rád, mint te rájuk...
Van az a mondás, hogy ha valakinek baja van veled, az még mindig csak az ő baja...
Nézd a csúnya szavak semmit sem érnek egy olyan típusnál aki ezen nőtt fel. Például:
Szomszéd elkezdett valamin anyázni (mellékesen ő az a típus aki mindenen hisztizik akkor is ha csöndben ülök egy fotelben)és közöltem vele, amit tesz az nem ildomos. Na erre elnémult, mert nem értette a szót, bezzeg ha anyáztam volna a szempillája sem rezdül meg XD
Helxyedben nem kiabálnék, nem anyáznék csak hűvösen,érzelem nélkül de határozottan reagálnék és érzékeltetném, hogy nekem sem fontos az ő jelenlétük.
Nárcisztikus, elnyomó nagyszüleimnél bevált, mert az ilyenek direkt generálnak vitát és ebből nyerik az energiát(más szóval élvezik a másik vergődését),de ha semmit nem reagálsz attól jobban kikészülnek mint hinnéd. Simán szerezz széfet/dobozt dugd el értékeidet(de tényleg jó helyre, ne ágy alá hanem oda ahova sosem teszik be a lábukat, mert mondjuk viszolyognak tőle).
Legyél határozott csak azzal, hogy lepattannak rólad a dolgaik, nyugtasd magad azzal, hogy egyszer majd elköltözöl addig is az ordibálást és anyázást hagyd el, mert az ilyeneket nem hatja meg.
Teljesen jogos a kiakadásod!
Apud vagy valaki rokon, barátnőd, akinek tudnál szólni, és megért?
Szerintem cuccolj fel, és menj el valakihez
hagyd ott őket a francba
vagy pereld be őket
remélem tudtam segíteni.
Szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!