Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal összevesztünk a...

Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?

aug. 24. 07:11
 61/96 anonim ***** válasza:
67%
#59 nem telik neki albérletre, leirta többször. Szóval nincs hova mennie, csak elvarja hogy az ingyen lakhatasa biztosítva legyen.
aug. 25. 06:21
 62/96 anonim ***** válasza:
85%

59es, kb végzettség nélkül egy kisgyerekkel szerinted keresne nettó 4-500 ezret hogy fizesse egyedül az albérletet és el is tartsa kettőjüket?:-D

Írta hogy arra sincs pénz hogy ketten a pasival albérletbe menjenek.

aug. 25. 06:52
 63/96 A kérdező kommentje:
62-es arra még lehet lenne mert itt mi fizetünk minden rezsit kaját párom fél testvérét felruháztuk! de akkor anyósék nem élne meg ketten
aug. 25. 08:31
 64/96 anonim ***** válasza:
100%
63as hol dolgozol ahol végzettség nélkül, kisgyerekkel kapsz 500 nettót? Megyek én is.
aug. 25. 08:33
 65/96 A kérdező kommentje:
64-es arra írtam hogy párommal még lehet tudnánk külön menni de akkro anyósék nem élnek meg biztos
aug. 25. 08:42
 66/96 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező itt az a baj hogy úgy látom a pasid se akar elköltözni, így egyedül lennél a gyerekkel.
aug. 25. 08:47
 67/96 anonim ***** válasza:
24%

Jaj kérdező, úgy csinálsz mintha te jotekonykodnal. És közben te vagy az ingyenélő.

Albérletben is kellene fizetned a rezsit kaját, lehet a felteso ruhazasat nem (amitől annyira oda vagy meg vissza), de egy albérlet sokkal többe kerül mint pár ruha amit nem is kell minden hónapban megvenni.

Plusz anyós resztulajdonos, jogilag simán kerhetne a resztulajdonara bérleti díjat tőled.

Szóval ne csinálj már úgy mintha te anyagilag többet buknal azon hogy ott laksz mintha albérletben lennél. Vagy tanulj meg számolni.

De szerintem leginkább az a baj hogy fejben még gyerek vagy (aki már csinált egy másikat) és nem érted, nem tudod milyen drága is az élet valójában.

aug. 25. 08:58
 68/96 A kérdező kommentje:
67-es nem értem miért kell bántani én nem mondtam rád semmi rosszat. nem tudom miért lennék ingyenélő igaz nem bérelem a házat de ételt rezsit fűtést párom fél testvérét mindet mi füzetünk mindenkinek anyós 25 ezer ft rokkant nyugdíjas csak magának ruhát vesz belőle mást nemtud
aug. 25. 09:01
 69/96 A kérdező kommentje:
NEm bírom megint azt mondja hogy FIZESSEM A SZOCHÓT vagy kidob én nem birom elmegyek már innen páromat nem érdekli
aug. 25. 09:11
 70/96 anonim ***** válasza:
29%

Azért vagy ingyenélő mert ingyen kellene a lakhatas. A rezsi és kaja fizetése nem egyenlő a lakhatas fizetesevel.

Gondolj bele, elmesz egy albérletbe, a tulajdonost hol érdekli hogy te fizeted a rezsit ha a bérleti díjat nem?

aug. 25. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!