Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy viseljem el az apósomat?

Hogy viseljem el az apósomat?

Figyelt kérdés

Már kb 2 éve élek a párommal (mostmár férjem) és apósommal. Eljutottam már arra a pontra, hogy szinte semmi türelmem nincs már az apósommal szemben. Csak hogy ti is képet kapjatok arról, milyen ember: Alkoholista, és dohányos (én és a párom nem vagyunk azok). Szereti a gyerekeit, de furán mutatja ki, az iphone lokátor segítségével nyomon követi, merre járnak, hívogatja őket. Nem takarít, és amikor mi takarítunk ilyeneket mond/ kérdez, hogy “Takarítotok?”, “Sok a por?”, vagy “Én is megcsináltam volna”, “Én is le szoktam takarítani” (utóbbiak egyértelmű hazugságok). Boltba képes elmenni dohányért meg piáért, de arra már nem, hogy megtankolja az autóját, vagy bemenjen a városba ügyet intézni. Mindent tőlünk vár el, hogy oldjunk meg, amikor mi teljes munkaidőben dolgozunk, vezetjük a háztartást, neki pedig ott a világ összes ideje, és mégsem csinál semmit. Bosszant minket a hülye kérdéseivel, egyik legbizarabb szokása, hogy odaáll és csak nézi ahogy a párom vagy én csinálunk valamit. Trombózisa volt, de nem változtatott semmit az életvitelén, ugyanannyit iszik, dohányzik és semmit sem mozog. Szorító harisnyát kell hordania, ezt mindig nekem vagy a páromnak kell feladnia meg fevennie róla. Nincsenek rokonai, csak két fia, a párom és a testvére (aki Svájcban él). Nem mozdul ki, nem megy sehova, így barátai sincsenek. Mogorva vénember, nehéz természettel, és én már ebbe teljesen belefáradtam.

Jó hír, hogy idén októberben végre elköltözünk, de nem tudom, meddig bírom még elviselni. Ti mit tanácsolnátok?

tegnap 15:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha az ő házában laktok, örüljél, hogy megengedte, hogy odaköltözz. Gondolj rá hálaval ilyen utálat helyett, mert azt is mondhatta volna, hogy jatssszatok felnőtteset a saját kontótokra.
tegnap 15:17
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Te választottad hogy együtt éltek vele. Akkor tűrd is el a papit.

A lakása azért megfelelő hogy ott lakjál de az öreg már inkább haljon meg igaz?

tegnap 16:05
 3/15 babyboom567 ***** válasza:
82%

1.megértelek,nagyon nehéz egy alkoholistával együtt élni.

2.de ezt saját önszántadból választottad mikor odaköltöztél,azért azt nem várhatod el,hogy a saját életében a saját lakásában majd megváltozik miattad.Mindenki úgy cses...zi el felnőttként az életét ,ahogy akarja.

3.el lehet holnap is költözni albérletbe

4.örökre a nyakadon lesz az öreg,mert ha a férjednek ez a helyzet nem lenne megfelelő,akkor NEM KÖLTÖZTET oda.(szerintem)

tegnap 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
"Ti mit tanácsolnátok?" Már rég albérletben laknék. Ennyi.
tegnap 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Ingyen lakhatást azt el tudod viselni? Gondolj bele, neki milyen nehéz lehet hogy a nyakán élsz gyerekestől
tegnap 18:29
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Mi akadályoz meg, hogy októberig albérletbe menjetek? Ezt nagyon maximum 1 napig bírtam volna elviselni! Nektek eddig nem tűnt fel?
tegnap 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
El kell költözni.
tegnap 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy eddig.
tegnap 20:25
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Az aktuális pnának nulla joga van az após házában élősködni. A férjeddel álltál össze, nem vele, hogy bármiféle alapod is legyen pofát nyitni bármivel kapcsolatban is az ő otthonában. Nem tetszik, el lehet tiplizni más nyakára felnőttesdit játszani. Neadjisten a saját kontótokra, de az eddig se volt opció ugyebár.
ma 04:43
 10/15 anonim ***** válasza:

El kell költözni - szívesen.

Ja, az már kényelmetlen? Akkor így jártál.

Eszem ágában nem lenne anyósomékhoz költözni - hogyne :D

ma 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!