Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sokan szülőként miért nem...

Sokan szülőként miért nem ajánlják fel a tegeződést a gyerekük párjának?

Figyelt kérdés
Főleg, ha már házasok is. Nem lenne sokkal egyszerűbb?
ma 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem akarják. Mert úgy gondolják, nem kell hogy a gyerekekkel kb egykorú valaki tegezze őket. Mert nekik nem egyszerűbb. Mert nekik így jó.
ma 14:04
 2/12 anonim válasza:
66%

Nálunk például azért, mert a férjem is magázza az Anyukáját.

ìgy a férjemben fel sem merül, hogy ö tegezze az én Anyukámat. A férjét tegezi.

ma 14:06
 3/12 A kérdező kommentje:
2. Hogyhogy? :O Magyarországon éltek? Azt hittem, ma már nincs ilyen.
ma 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Anyósom magázza az anyját, így szerintem fel sem merülne benne, hogy én tegezzem. Párom nénje mondta, hogy tegezzem, mert őt mindenki tegezi, pedig idősebb, mint anyós. Anyám is mondta, hogy tegezze a párom, mert fiaként tekint rá.
ma 14:19
 5/12 anonim válasza:
68%

2- es vagyok. Arra felé ahol mi laktunk ez volt a szokás.

Az én családomban is már csak mi nem tegezzük a szüleinket. Èdesanyának és édesapának hívták a szülöket. Ez mára már teljesen eltünt.

45- 50 - es korosztály ahol ez még jelen van, hogy magázzák a szülöket.

ma 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjem rögtön tegezte a szüleimet és fordítva. Sőt még a nagymamámmal is tegeződnek.

Én anyósomat rögtön tegeztem, de apósom 6 év után ajánlotta fel a tegeződést. Azt is azután, hogy a férjem húga férjhez ment és az ő férjével kb 6 hónap után már tegeződtek.

ma 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a feleségem családja eléggé magázodós, de tágabb család (nagynéni nagybácsi stb) azonnal felajánlotta, hogy tegezzem az após 1 év után anyós kb 2-2.5 év után. Egyedül a nagymamát nem tegezem de őt csak a gyerekei. Pedig náluk még a feleségem dédnagymamáját a gyerekei is magázták haláláig
ma 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennyi válasz és még most se tudjuk, hogy MIÉRT :D Senki nem meri megkérdezni?
ma 15:12
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt olyan, hogy akkor sem, amikor pedig a lány szüleivel voltam egyidős.

És volt olyan, amikor a barátnőm volt 15+ évvel idősebb, és az anyja első bemutatkozáskor megkért, hogy tegezzem.

ÉN, nem engedném. Szólítson Uramnak a srác, nem vagyunk barátom, csak mert a lányom "vibrátora" éppen most egy ideig. Ha meg barátnője lesz (remélem), akkor ő tegezhet.

ma 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:

8

Mondjuk én leirtam az első válaszban. Engem se tegez amúgy a lányom párja és nem is fog. Mondjuk én épp felajanlottam neki, de ő így érzi jónak.

ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!