Az anyósom és apósom csak nekem nem ajánlja fel a tegeződést, ez engem nagyon kellemetlenül érint, valakinek van erre ötlete hogy oldhatnánk meg?
Nem engedte máshogy feltenni a kérdést, elég bután sikerült feltennem. A vejüknek és a másik menyüknek felajánlották, csak nekem nem. Házasságban élünk a férjemmel, gyerekünk is van, nekem nagyon kínos hogy én csókolomozok meg magázok egyedül családi összejövetelen.
Ha valaki volt ilyen helyzetben, és leírná, ezt hogyan lehet udvariasan megoldani, annak örülnék.
Természetesen semmi gond nem lenne a magázódással, ha mindenki magázná őket(a vejük és a másik menyük) de így nagyon kellemetlen.
Főleg hogy apóst a gyerek nem hívhatja papának hanem Petinek hívatja magát, de én a gyereknek nem mondhatom hogy menj oda Petihez, mivel nem tegeqződünk, én Peti bácsinak hívom. Tehát jelenleg semmilyen módon nem tudom megnevezni a nagyapját, erre is várnék ötletet.
Köszönöm előre is az építő véleményeket!
Az összes unokának Petinek kell szólítania, már volt hogy mondtam a gyereknek hogy Peti papa de azt mondta őnem olyan öreg hogy nagypapának hívják.
Egyébként a gyerek a férjemé. Szerintem nem feltételeznek olyat hogy nem a férjemé. És talált süllyedt, nem kedvelnek, de a vejüket és a másik menyüket sem.
És a férjed mit szól ehhez a szituhoz?
Esetleg szóba hozhatná ő a dolgot a szüleinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!