Ha egy anyós, csak nekem nem ajánlja fel a tegeződést, az jelentheti azt hogy nem kedvel?
A férjem nővére férjnél van. A férj tegezi anyóst.
A húgának volt barátja, ő is tegezte anyóst.
Nekem soha nem ajánlotta fel.
Én sem tegezem a vőlegényem szüleit, pedig együtt vagyunk majdnem 7 éve...Sosem ajánlotta fel, mondjuk a sógoromnak se...
A férjed mit szól? Szerinte miért nem? Ez tényleg elég kellemetlen...:( Nekem is rosszul esne...
Valamivel karácsony előtt feltűnt a férjemnek, hogy csókolommal köszöntem el, mikor eljöttünk tőlük. Erre megkérdezte, hogy miért magázom még mindig? Megmondtam hogy sose ajánlotta fel.
most tűnt fel neki:D azt mondta rászól az anyjára, de mondtam hogy ne csinálja mert nekem lenne ciki. Úgyhogy ennyiben maradt a dolog részéről.
Első vagyok, ez nálunk azért vicces, mert anyósomnak 4 testvére van, akik idősebbek náluk és mindeniket tegezem családostól-férjestől-feleségestől. Úgyhogy egy vacsoránál nálunk mindenki tegez mindenkit, csak én magázódom anyósomékkal. Ez van.
Ettől függetlenül szeretnek és olyan vagyok, mint a saját gyerekük...
Pedig lehet, hogy nem lenne rossz, ha a férjed rákérdezne.
Ugyanis lehet, hogy azért, mert eleinte valahogy elmaradt, most meg azt hiheti, hogy te sem akarod a tegezödést.
Ha a férjed rákérdez és NEM számonkéri, akkor kiderülhet, hogy esetleg kölcsönös félreértés van a dolog mögött.
erdekes dolgok, nekem eleg hamar engedni szoktak.
huszon evesen egyik barat lany tanacsat kovettem:
akit nem tudod eldonteni, tegezd le!
bar szerintem stilustol is fuggo, egy visszahuzodonak nem engedik ugy, mint nagypofajunak :)
en flortolgetni is szoktam az ex anyosokkal, hal isten meg nem volt olyan aki nem lett volna vallalhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!