Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?
A szocpolt tobb mint 10 eve lehetett felvenni lakasvasarlasa ha van gyetek vagy elore valaljak.
Vissza nem teritendo tamogatas
Mivel tobb mint 10 eve volt igy a bejegyzett elidegenitesi tilalmat mar reg le lehetett venni.
Szocpolt nem kell visszafizetni
Max ha a szocpol melett hitel is volt.
Eddig ki fizette a "szocpolt"???
Kérdező, vagy kamu az egész kérdésed, vagy anyósod - meg az egész család - teljesen hülyének néz téged.
A szocpol = szociálpolitikai kedvezmény, a gyerekes családok otthonhoz jutását segítő, vissza nem térítendő állami támogatás. Akkor kell visszafizetni, ha felvették, de mégsem születik gyerek. Mivel a párod úgy tűnik, létezik, nem kell visszafizetni.
(De még ha vissza is kellett volna fizetni, 40 év alatt akkor is régen elfogyott volna az összeg).
Szóval vagy kamuzol, vagy valóban halvány sejtelmed sincs arról, hogy mit és hová kellene anyósnak fizetni.
Szóval 18 évesen odakoltoztel és gyereket csináltál a 36 éves pasiddal a családi hazukban.
Gratulálok.
Azon kívül, párod másik gyerekének hol az anyja? Anyósod másik gyerekenek hol az apja? Ő milyen idős?
Nehéz elkepzelni hogy egy 40 éves embernek kiskorú feltestvere legyen.
De egyébként függetlenül attól hogy szocpol vagy hitel vagy kiskutya, ha nem akarod hogy elárverezzék a házat akkor bizony fizetni kell. Ha anyós nem tudja akkor nektek. Mert ahogy anyósnak, úgy nektek sincs hova menni ha az a ház nincs. Szóval ez nem kívánság műsor.
nem értem miért kell bántani nem könnyű élet ez. Anyós azt mondta szocpol én akkor nemtudom mi az tényleg de fizetni kell vagy kirak engem párom mellől pedig fiát fel ruháztuk rezsit mi fizetjük!! Páromat nem érdekli
17 éves párom fél testvére anyósom 58 nem tudom miért számít ez
Kérdező, én a helyedben otthagynám az egész pereputtyot és albérletbe mennék a saját gyermekemmel együtt. Ja és ha a párodat nem érdekli, még egy gyerektartást is rávarrni, hogy érdekelje.
Fiatal vagy, dolgozni kell tudjál és tudsz még alakítani a jövőben, csak több gyereket így ne vállalj be, hogy ilyen idióta legyen az apa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!