semennyire, csináljon saját gyereket azt úgy neveli ahogy akarja
ma 06:26
2/18 anonim válasza:
Amennyire a saját anyámnak.
ma 06:26
3/18 anonim válasza:
Attól függ. Mibe? Mikor? Ha értelmes dolgokat mond, akkor meghallgatom.
ma 07:26
4/18 anonim válasza:
Nevelt már gyereket, én meg nem. Ezért nyilván ha kérdésem volt, kérdeztem. Ha magától mondott valamit, meghallgattam. Ha csak beszlgettünk ilyen témáról,akkor se ugattam le, mint mostanában szokás, hogy ne szóljon bele. Aztán volt, amit kipróbáltam abból, amit mondott, volt, amit nem.
Az, hogy valaki beszél a saját tapasztalatáról, nem beleszólás-
ma 07:56
5/18 anonim válasza:
Anyos es koztem 40 ev korkulonbseg van. Az esetek tobbsegeben elavult, az o koraban divatos tanacsokat adta, amik javarol a mai szakmai velemenyek mar maskepp hangazanak. Igy nem sok mindent. Meghallgattam. Ha nem tetszett a hangnem, jeleztem. Ha ebbol sem ertett inkabb nem mentem at. Anyukám es koztem 20 ev van. Kozelebb alltak a tanacsai a mai ajanlasokhoz, igy inkabb hozza fordultam. Neki is voltam számomra nem tetsző velmenyei, amit jeleztem, es elfogadta.
ma 07:59
6/18 anonim válasza:
4es, ha beszel rola, es elfogadja, hogy te maskepp latod az abszolút nem baj. A baj ott kezdodik,ha nem fogadja el. Neked ezek szerint ilyen problemad nem volt, ami szuper.
ma 08:01
7/18 anonim válasza:
Ha sima beszélgetés közben kaptam utasítás hangnemben tanácsot, inkább úgy, hogy így KELL csinálni és majd mondjam el, hogy ugye hatásos volt, na ezeket ignoráltam. Kérdeztem és meghallgattam a válaszokat, aztán döntöttünk a férjemmel. De azokat, akik utólag számon kértek, inkább kihagytam a következő kérdésnél.
A második gyereknél lett rosszabb, mert a nagyot el akarták vinni az első hetekre, átnevelni a szerintük megfelelő elvek szerint és mi majd meglátjuk, hogy igazuk volt. Ezután elég komoly korlátokat határoztunk meg. Kevesebb a segítség is, ez igaz, de az ilyen hozzáállást nem engedtük elharapózni.
ma 08:15
8/18 anonim válasza:
Anyósommal nem vagyunk olyan viszonyban, hogy tanácsokat adjon. Beszélünk vele de ő elhagyta a gyerekeit míg azok 10 évesek voltak. Szóval tanácsot nem is ad, de nem is adhatna.
Nekem anyukámat kellett egy párszor helyretenni. Amúgy tök jó a kapcsolatunk de nehezen értette meg, hogy az ami 40 évvel ezelőtt trendi volt most nagyon elavult. Most 2 hónapos a babám és sikerült leszoktatnom a tanács osztogatásokról. Mondjuk engem nem fusztrált, megmondtam hogy nem és kész. Nem volt belőle ügy.
ma 08:57
9/18 anonim válasza:
Mivel sok dologban elég öreges gondolkodású nem engedném neki. Kijelentette, hogy a szülés utáni depressziót csak az unatkozó nők találták ki, allergia nincs, terhesen nem szabad nyújtózkodni mert a gyerek nyaka köré csavarodik a köldök zsinór és megfullad stb.
ma 09:00
10/18 anonim válasza:
Akkor engednék beleszólni ha tudom épeszű,hasznos meglátásai vannak és nem elrontja a gyereket hanem tanítja. Persze ehhez az is kell hogy jóban legyünk és megbízzak benne.Azért nem árt észnél lenni mert sok anyós szereti kisajátítani a gyereket és figyelmen kívül hagyni a tényt hogy ő a nagyanyja,nem anyja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!