Egy nagyon unokát akaró anyós el tudja fogadni, hogy nem
lesz (annyi) unokája, mert a menye/veje meddő?
Figyelt kérdés
Anyósom kb amióta összejöttünk cseszeget azzal, hogy mikor lesz már gyerekünk. 5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Nagyon úgy néz ki, hogy nem fog összejönni, vagy nagyon nehezen... Méghozzá miattam. Félek, hogy fogja fogadni. Amúgy másik gyerekétől van már unokája, de nekem mindig volt egy olyan érzésem, hogy csak akkor fog szeretni, ha van hasznom is, tehát kihordom és megszülöm a fia gyerekét. Tényleg nem telt el az utóbbi kb 4 évben egy olyan találkozó sem, ahol nem mondta volna el, hogy minél előbb várja az unokát...
Sehogy nem fogja elfogadni, és nincs is köze hozzá. Ez tényleg magánügy. HA mondtok is neki valamit, bőven elég annyi, hogy rajta vagytok a témán, de nem jön össze, higgye el, nektek fáj a legjobban, így legyen kedves ne mondogassa állandóan, mert anélkül is elég frusztráló. Ha ennél mélyebben akar vájkálni, akkor meg bunkó. Nem kell az orrára kötni, hogy te vagy az oka, mert a végén az lesz az életcélja, hogy téged elűzzön. Ehhez képest ugye mennyivel kellemesebb azt az egy mondatos megjegyzést hallgatni...
ma 15:55
2/12 anonim válasza:
Az anyósod felfogása még hagyján.
"csak akkor fog szeretni, ha van hasznom is, tehát kihordom és megszülöm a fia gyerekét."
Ez mi?? Miért van megfelelési kényszered? Köze nincs az anyósnak hozzá. Nem a férjed anyjának szülnél, ha szülsz. Te nem egy tenyészállat vagy, hogy meddőség esetén nincs hasznod. Vedd már magad emberszámba!
ma 16:10
3/12 anonim válasza:
megszülöm a fia gyerekét...
Közöld vele, hogy a gyerek nem csak a fiáé lesz egyedül hanem a tied is tehát közös lesz.! Ez már nagyon red flag.
ma 16:19
4/12 anonim válasza:
Az élet nem oszt igazságos lapokat. Az ő korában ezt már illene tudni. Nagymamám testvére hat gyereket szült, és csak két lánya tudott szülni. Így lett három unokája. Közülük ketten szintén, a nem szándékosan vállalt, de elfogadott gyermektelenségre jutottak. Ez van.
ma 16:25
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy soha. Mondjuk a párod akar? Mert ha igen, akkor félő hogy lecserél!
ma 17:51
6/12 anonim válasza:
Kérd meg a férjedet, hogy mondja meg az anyjának, hogy az állandó üldözéssel csak ront a helyzeten. Minél többet csesztet, annál kisebb az esélye a teherbe esésednek.
ma 17:54
7/12 anonim válasza:
A férjed állítsa le az anyját! Ennyi.
ma 18:03
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én nem vagyok meddő, de nem veszélytelen számomra a szülés, és egyébként sem szeretnék gyereket, amit tudnak is. Amikor négyszemközt maradtak szüleimmel első kérdés:"Tud szülni?" Egy ideig basztattak, hogy szüljek már, mostanában meg az örökbefogadáson pörögnek nekünk. Sosem fognak szerintem leakadni a témáról. Mi 12 éve vagyunk együtt, de kb. 11 éve basztatva vagyok, hogy szaporodjunk máár. Borzasztó.
ma 18:26
9/12 anonim válasza:
A joisten nem meddo csak a mas fajok leselejtezodotje
ma 18:29
10/12 anonim válasza:
Mért kell neked, hogy az anyósod bármit is elfogadjon? És ha nem szeret, akkor mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!