Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom halt meg, nagyon jó...

Anyósom halt meg, nagyon jó viszonyban voltam vele és a vőlegényem eldöntötte, hogy beleteszi az anyjához a koporsóba a mi közös fényképünket. Nem baj ez ?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megfelelő témakört választottam e, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.Én ennek nem igazán örültem, de azt se tudtam hogy mit szóljak, így is nagyon ki volt szegény. Nem volt ez morbid tőle ? És nem halunk meg miatta, tudom csak babona de akkor is ?

ma 15:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Fura, nekem legalábbis. De ha a férjem jobban érezné ettől magát, hát tegye be azt a képet. Ha neki így könnyebb a gyász, mégiscsak az ő anyja halt meg.
ma 15:42
 2/19 A kérdező kommentje:
Ugye hogy neked is fura? Mindegy nem akarom megbántani őt, ha neki ezzel könnyebb
ma 15:43
 3/19 anonim ***** válasza:
98%

Azt hiszem én nem foglalkoznék vele. Ez csak olyan jelképesen ott vagyunk veled és nem leszel egyedül.

Úgyhogy én ráhagynám. Amikor elveszítesz valakit és eltemetik, akkor sokszor az a tudat, hogy ott hagyod őt valahol egyedül, az nagyon nyomasztó tud lenni. Lehet hogy neki ettől könnyebb.

ma 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, sokan tesznek be fényképeket a sírba/koporsóba.

Ha nem különösebben zavar téged, és neki megkönnyebbülés, úgy hagyd, szerintem.

De ha zavar, akkor nyugodtan tedd szóvá. Javasolhatod helyette, hogy tegyen be olyan fotót, amin csak ő van egyedül, vagy az édesanyjával.

ma 15:46
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Miért halnátok meg emiatt, te úristen...
ma 15:47
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Semmi problémát nem látok ebben.
ma 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Jót mond a 3-as, azt jelenti, hogy vele maradtok (bármilyen formában is).

A szeretet és a közelség kifejezése.

ma 16:05
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is fura, de ha ez segít neki a gyász feldolgozásban, tegye.
ma 16:08
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet,hogy a vőlegényed felé nem vagy biztos?

Nem egy ismerősöm rakott képet vagy személyes tárgyát a halottnak a hozzátartozó koporsójába jelképként. Ha most egy drogériában hívtok elő egy képet, tehát nem egy relikvia értékű képet raktok bele, akkor szerintem még morbidnak se morbid. Téged mélyen érintett anyósod halála?

ma 16:12
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Rengetegen tesznek apróbb tárgyakat fényképet az elhunyt mellé, nem kell ettől félned nem lesz bajod belőle.
ma 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!