Tudom, hogy piti dolog, de nagyon idegesít: miért jelölgeti be magát anyósom minden fényképünkön FB-on?
Figyelt kérdés
Le lehet ezt valahogy tiltani? Vagy csak folyton törlgetni?
Egyáltalán miért jó ez neki?
2013. júl. 4. 20:26
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem tudja mit csinál. Anyám is néha nyomkod mindent össze-vissza...
2/12 anonim válasza:
Biztos, hogy tudja, mit csinál? :) Olyankor szoktak furcsaságok kiderülni szülőknél, amikor nem tudják, mire kattintanak. :)
3/12 anonim válasza:
Rajta is van a képeken? Vagy nem?
Be lehet állítani, hogy bejelölheti, de neked kell jóváhagyni vagy mi ilyesmi.
Fiókbeáll./idővonal és megjelenítés/ és a szeretnéd e felülvizsgálni-t kapcsold be
4/12 A kérdező kommentje:
Tudja, már próbáltam vele megbeszélni a dolgot.
Nincs rajta a képeken, sőt, ott is megjelöli magát ahol ott sem volt.
2013. júl. 4. 20:30
5/12 anonim válasza:
Nekem nagymamám minden képet megoszt, amin szerepelek..Ő azt hiszi a megosztás a kedvelés..Már mondtuk neki, hogy nem, de mindig elfelejti.. Biztos nem direkt csinálja anyósod sem..
6/12 anonim válasza:
Hú, az ciki lehet:) Van valami opció, hogy csak az angedélyeddel jelölhetnek a képedre.
7/12 anonim válasza:
Be lehet állítani, hogy csak te jelölhess be, illetve felülbírálhasd másét, mielőtt megjelenik.
8/12 anonim válasza:
Én megelőztem minden ilyen dolgot. Anyósom mondjuk nem netezik, de após és sógornő igen, facebookon is fent vannak, de sosem voltak az ismerőseim. :)
9/12 anonim válasza:
Bocs az offért, de mit takar, hogy bejelöli magát?
10/12 anonim válasza:
Ha bejelöli magát akkor meglesz a saját képei közt....szerintem ezért
Le lehet tiltani amúgy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!