Anyósom halt meg, nagyon jó viszonyban voltam vele és a vőlegényem eldöntötte, hogy beleteszi az anyjához a koporsóba a mi közös fényképünket. Nem baj ez ?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megfelelő témakört választottam e, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.Én ennek nem igazán örültem, de azt se tudtam hogy mit szóljak, így is nagyon ki volt szegény. Nem volt ez morbid tőle ? És nem halunk meg miatta, tudom csak babona de akkor is ?tegnap 15:37
11/26 anonim válasza:
Szerintem ezen ne rugózz, csinálja azt, amit jónak lát. Ha ez segíti azt, hogy meg tudjon nyugodni, és könnyebb legyen számára a gyász időszaka. Ez csak egy papírdarab, nem hiszem, hogy ekkora jelentősége van. Sokan szoktak és nagyon régóta mellé tenni dolgokat.
12/26 anonim válasza:
Nem, nem baj, sőt szerintem szép része a búcsúnak, kérlek emiatt ne veszekedj vele se most, se a jövőben.
13/26 anonim válasza:
A babona csak a fejekben van, semmi bajod nem lesz...
Hagyd elgyászolni az anyját, ha neki ez így szükséges.
16/26 anonim válasza:
Ha nagyon jóban voltál vele te is, akkor a férjed fejében szerintem meg se fordult, hogy téged ebből kihagyjon, együtt “lesztek” vele odaát. Ha ő hisz az ilyesmiben, akkor miért egyedül “menjen”?
De ha neked ez ennyire rossz érzést okoz, beszélj vele erről, mert úgy látom, mindketten babonások vagytok, csak máshogy. Te félsz a halottaktól, ő meg úgy gondolja, hogy a túlvilágon is lesz valami.
19/26 anonim válasza:
Még nem hallottam ilyesmiről de nem lenne gondom vele
20/26 anonim válasza:
Soha nem láttam még ilyet vagy hallottam ilyenről.
Totál beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!