Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beszólógat nekem,...

Anyós beszólógat nekem, szerintetek én képzelődöm vagy tényleg direkt kötözködik?

Figyelt kérdés

1. Nem szeretem a margarint ezt 13 éve tudja az anyós, kínálja nekem a margarinos sütijét én mindig visszautasítom. A vajas krémet sem szeretem de legutóbb megkért, hogy kóstoljam meg. Megtettem majd mondtam, hogy hmm ez finom és mivel én soha nem eszek sütit mert nem szeretem a vajat a margarint és ha én azt mondom, hogy ez az ominózus süti finom, akkor az tuti finom. Erre beszólt nekem, hogy az a lényeg,hogy nekem és a családomnak ízlik. (De én dicsértem és ő mégis támadásba lendült)

2. Férjem a két ünnep között sokat segített saját magától a házimunkában, én pedig puzzlet játszottam. Ezt a férjem elmondta anyosnak és azt kaptam rá válaszként, hogy cserélni kellett volna a fiam játszott volna és neked kellett volna takarítani.

3. Meghívott szilveszterezni anyós minket, főzött sütött de a végén beszólt nekem, hogy jövőre nálad lesz a szilveszter és te fogod ezt a tortúrát végig csinálni, mondom én nem szeretném mire közölte hogy de kis lusta vagy.

4. A sógor fiúknak tehát anyós többi fiainak kevesebb édességet vittem, mert magamnak tartottam meg a többit, erre beszólt anyós de kis irigy vagy. (Nem csak a férjem Koreában volt üzleti úton,és nekem hozta az édességet én pedig csak kóstolót vittem a sogoréknak)

5.

Elveszítettem a munkámat egy betegség miatt és erre anyós közölte velem, hogy keress valami munkát mert ha otthon maradsz,ki fogod zsigerelni a kicsi fiamat.

6. Ennek következtében mivel otthon maradó feleség lettem, háziasszony,és legutóbb megkérdezte tőlem miujsag? Mondom fáradt vagyok. Rákontrázott, hogy úhh de mégis miben faradtál el??

jan. 2. 21:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
Direkt csinálja
jan. 2. 21:55
 2/34 anonim ***** válasza:
54%
Menekülj..
jan. 2. 21:56
 3/34 anonim ***** válasza:
70%
Maradjunk annyiban, hogy nekem sem tűnsz a menyek gyöngyének...
jan. 2. 22:08
 4/34 A kérdező kommentje:

Már vártam a hasonló jellegű beszolast.

Kedves 3as ha ennyire tisztában vagy azzal, hogy milyen a menyek gyöngye, akkor kérlek írd már le,és akkor okosabbak lehetünk.

Egyébként a kérdéshez közé nem volt a válaszodnak.

jan. 2. 22:45
 5/34 anonim ***** válasza:
50%

Az anyós tipikusan az a barlanglakó nőszemély, aki a barlanglakó "minden a nő dolga" férfiakat kineveli.

Nekem ma mondott egy olyat az anyósom, hogy végül úgyis minden a nőre marad - hát nem. Érdekes, skandinaviaban működik a háztartási feladatok felosztása, csak itt élnek még mindig a 18. században.

jan. 2. 23:11
 6/34 anonim ***** válasza:
25%
Várnak szeretettel Skandináviában.
jan. 2. 23:19
 7/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem mondom, hogy Anyósod nem egy sz@rkeverő, de valamiért szerintem téged sem kell félteni. Olyan kis kényelmesnek tűnsz...
jan. 2. 23:21
 8/34 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy kényelmes vagyok? Írtam én ezt valaha is? Nem.
jan. 2. 23:30
 9/34 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, milyen betegség miatt van ez a munkanélküliség?

Amúgy meg, van valami abban, amit anyósod mond. A házimunka csak akkor kéne megoszoljon, ha mind a két fél dolgozik. Másképp csak az egyik kéne végezze. Amúgy meg gyerek van? Szerintem ha egész nap otthon ülsz, nem kéne annyira fáradt legyél, hacsak nem valami súlyos betegséged van. Sok nő egyedül vezeti a háztartást munka mellett, és úgy is soknak nem hallod a panaszkodását. Az édeséggel kapcsolatban meg, sóder vagy. Vehettél volna valamit kiegészítés gyanánt, ami kompenzálja, hogy kevés valamit adsz nekik.

jan. 2. 23:45
 10/34 anonim ***** válasza:
76%

A 23.31-kor írt válaszod alapján Kérdező, te csak azt fogadd el, ha mindenki neked ad igazat?

A leírásod alapján anyósod direkt szólogat be neked, de nem alaptalanul. Nekem is úgy tűnik, hogy kicsit hercegnőt játszol, akinek minden jár - de ha ez neked meg a férjednek ok, akkor csináljátok csak. Anyósod viszont mindig úgy fogja látni hogy kihasználod a fiát - és valami igaza azért beki is van.

jan. 2. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!