Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beszólógat nekem,...

Anyós beszólógat nekem, szerintetek én képzelődöm vagy tényleg direkt kötözködik?

Figyelt kérdés

1. Nem szeretem a margarint ezt 13 éve tudja az anyós, kínálja nekem a margarinos sütijét én mindig visszautasítom. A vajas krémet sem szeretem de legutóbb megkért, hogy kóstoljam meg. Megtettem majd mondtam, hogy hmm ez finom és mivel én soha nem eszek sütit mert nem szeretem a vajat a margarint és ha én azt mondom, hogy ez az ominózus süti finom, akkor az tuti finom. Erre beszólt nekem, hogy az a lényeg,hogy nekem és a családomnak ízlik. (De én dicsértem és ő mégis támadásba lendült)

2. Férjem a két ünnep között sokat segített saját magától a házimunkában, én pedig puzzlet játszottam. Ezt a férjem elmondta anyosnak és azt kaptam rá válaszként, hogy cserélni kellett volna a fiam játszott volna és neked kellett volna takarítani.

3. Meghívott szilveszterezni anyós minket, főzött sütött de a végén beszólt nekem, hogy jövőre nálad lesz a szilveszter és te fogod ezt a tortúrát végig csinálni, mondom én nem szeretném mire közölte hogy de kis lusta vagy.

4. A sógor fiúknak tehát anyós többi fiainak kevesebb édességet vittem, mert magamnak tartottam meg a többit, erre beszólt anyós de kis irigy vagy. (Nem csak a férjem Koreában volt üzleti úton,és nekem hozta az édességet én pedig csak kóstolót vittem a sogoréknak)

5.

Elveszítettem a munkámat egy betegség miatt és erre anyós közölte velem, hogy keress valami munkát mert ha otthon maradsz,ki fogod zsigerelni a kicsi fiamat.

6. Ennek következtében mivel otthon maradó feleség lettem, háziasszony,és legutóbb megkérdezte tőlem miujsag? Mondom fáradt vagyok. Rákontrázott, hogy úhh de mégis miben faradtál el??

jan. 2. 21:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
47%

fogadd=fogadod

beki=neki

jan. 3. 00:00
 12/37 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok Anyós párti, csak próbálok korrektül válaszolni. Tudom, tudom. Arra számítottál, hogy majd itt kórusban elkezdjük szidni az Anyósod. Ugye csak neked lehet igazad, ez meglátszik az írásodból. Tehát egyre inkább az jön le, hogy Anyósod nem alaptalanul szólogat be.
jan. 3. 00:25
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

Lehet anyósod nem angyalian

fogalmazza meg a mondandóját,de sok mindenben igaza van. És ugye,aki nem inge,nem veszi magára...Vajon akkor te miért is tetted fel ezt a kérdést? A sértődöttségeddel még rá is kontrázol arra,hogy veled van a baj,nem anyóssal.

jan. 3. 00:41
 14/37 Darius- ***** válasza:
28%
Mivel nem dolgozol, a kettes, ötös és hatos pontban neki volt igaza. A hármas szerintem nem sértő. A négyesben nem volt igaza. Az első kapcsán ő volt szemét valóban, de neked nem kellett volna azt mondd, hogy ízlett. Ha többszöri figyelmeztetés után is kínál azzal, amiről tudja nem ennéd meg, megfogod és begyúrod a szájába.
jan. 3. 01:08
 15/37 anonim ***** válasza:
62%
max az első 2 pont lehet sėrtö,de többiben anyosnak van igaza .
jan. 3. 05:36
 16/37 anonim ***** válasza:
70%

1. Elég hihetetlennek tűnik, hogy arra, hoyg azt mondod, finom a süti, így reagált volna.

2. Segíteni a hazimunkaban azt jelent, hogy ketten együtt csináljak. Nő vagyok, én nem tudnék játszani, amig a férjem takarit, de ő sem. Mi segítünk egymásnak.

3, 4, 5, 6: 100%-ban igaza van anyosodnak.

jan. 3. 06:57
 17/37 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egyikőtöket sem kell félteni.
jan. 3. 07:18
 18/37 anonim válasza:
43%

Ez nem egy feminista fórum már szerencsére kérdező, ahol feltétel nélkül bólogatnak mindennemű nősovinizmusra.

Ha olyat keresel, van x 1000 face-s csoport, ahol bármilyen életképtelen, lusta, agyonkényeztetett feleség egyetértésre talál...

jan. 3. 07:47
 19/37 anonim ***** válasza:
59%

"Sok nő egyedül vezeti a háztartást munka mellett, és úgy is soknak nem hallod a panaszkodását."

Ez a baj, hogy ezt természetesnek veszik. Az ilyen nők nevelik ki a lusta, kiszolgálásra váró férfiakat.

jan. 3. 08:01
 20/37 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen mindegy, ki tekinti megfelelőnek vagy nem megfelelőnek a hozzáállását, a lènyeg ugyanaz marad. Az anyósnak mi köze hozzá???
jan. 3. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!