Anyós beszólógat nekem, szerintetek én képzelődöm vagy tényleg direkt kötözködik?
1. Nem szeretem a margarint ezt 13 éve tudja az anyós, kínálja nekem a margarinos sütijét én mindig visszautasítom. A vajas krémet sem szeretem de legutóbb megkért, hogy kóstoljam meg. Megtettem majd mondtam, hogy hmm ez finom és mivel én soha nem eszek sütit mert nem szeretem a vajat a margarint és ha én azt mondom, hogy ez az ominózus süti finom, akkor az tuti finom. Erre beszólt nekem, hogy az a lényeg,hogy nekem és a családomnak ízlik. (De én dicsértem és ő mégis támadásba lendült)
2. Férjem a két ünnep között sokat segített saját magától a házimunkában, én pedig puzzlet játszottam. Ezt a férjem elmondta anyosnak és azt kaptam rá válaszként, hogy cserélni kellett volna a fiam játszott volna és neked kellett volna takarítani.
3. Meghívott szilveszterezni anyós minket, főzött sütött de a végén beszólt nekem, hogy jövőre nálad lesz a szilveszter és te fogod ezt a tortúrát végig csinálni, mondom én nem szeretném mire közölte hogy de kis lusta vagy.
4. A sógor fiúknak tehát anyós többi fiainak kevesebb édességet vittem, mert magamnak tartottam meg a többit, erre beszólt anyós de kis irigy vagy. (Nem csak a férjem Koreában volt üzleti úton,és nekem hozta az édességet én pedig csak kóstolót vittem a sogoréknak)
5.
Elveszítettem a munkámat egy betegség miatt és erre anyós közölte velem, hogy keress valami munkát mert ha otthon maradsz,ki fogod zsigerelni a kicsi fiamat.
6. Ennek következtében mivel otthon maradó feleség lettem, háziasszony,és legutóbb megkérdezte tőlem miujsag? Mondom fáradt vagyok. Rákontrázott, hogy úhh de mégis miben faradtál el??
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja"
Na besértődött a királykisasszony! 😀👸
De hát tényleg lusta vagy :D Nem illik mindig máshoz vendégségbe menni. Legalábbis nálunk úgy szokás, hogy nem mindig ugyanaz a vendéglátó. Vagy ha igen, akkor illik segíteni neki. Az édességet nem is értem. Honnan tudták, hogy eredetileg mennyi volt? Meg felnőtt létedre sajnálod az édességet gyerekektől??
Jó, hogy majd ők nem sütnek, mert neked se a vaj, se a margarin nem jó. Egyébként, ha nem krém, hanem pl. a tésztában van benne, akkor nem is lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!