Családi és esküvői bonyodalmak Szerintetek?
A történet röviden annyi, hogy most szervezem az esküvőmet, már a dátum és a helyszín is megvan. Párommal közös megegyezés alapján hoztunk egy komoly döntést az esküvői ülésrend kapcsán, miszerint anyám új párját nem ültetjük főasztalhoz. Ezen persze anyám megsértődött és kijelentette, hogy akkor ő el sem jön az esküvőmre.
Hogy a döntésünk érthetőbb legyen íme több infó:
- 3 éve a párja szinte kirakott otthonról, anyám meg nem csinált ez ellen semmit.
-Alkohol problémái vannak és anyámat is belevitte jópárszor
-Egyszerűen nem tud viselkedni, részben az alkohol miatt is
-Anyám volt,hogy nem állt velem szóba,mert ellenem hangolta
- Amikor részeg nagyon csúnya dolgokat művel, nekem van egy pár screenem hogy nekem is miket irogatott annó.
Egyszóval leírva félünk, hogy nem bírna viselkedni, de anyára való tekintettel meghívtuk.
Bár a költözésnek hála megbocsátottam neki, meg ha találkozunk kissé visszafogja magát, de ennek ellenére sem szeretnénk.
Mégis engednem kéne a zsarolásnak a saját esküvőmön?
Egész életemben zsarolt az anyám, de ebben úgy gondolom nem engedek. Párom és a családja is úgy gondolják ezek után nem illene odaültetni. Apám szerint a béke miatt engedjem meg őt nem érdekli ki ül ott.
Szerintetek?
Én szerintem meg sem hívtam volna.
Anyukád meg zsarol, és soha nem szabad engedni.
Meg kell mondani neki hogy örüljön hogy meghívtad a faszit. Ha akar jönnek ha nem nem.
Mégis mi baj lesz ha nem jönnek el? Semmi. Nem lesz feszkó meg cirkusz. Ha meg eljönnek akkor biztos lesz valami. Készülj is 2 nagydarab rokonnal akivel előre megbeszéled ha kezd a faszi rossz állapotba kerülni és esetleg cirkuszolni, hogy ők szó nèlkül kivezetik.
Nem valami jó anyád van. Nem kell a rosszba kapaszkodni. Megmondod neki, hogy rábízod. Ha akar jön ha nem otthon marad. Az a baj ha engedsz akkor mindig ez lesz. Gondolom ez nàla jól bevált módszer.
A te esküvőd és élvezned kellene, nem anyád hülyeségeivel foglalkozni. Vedd lazábban és szakadj le róla. Ha nem jönnek még jól is jársz. De nem lesz ilyen szerencséd.
Egyedül kellene élned egy barlangban. Múltkor a férjed családját szidtad, holott a myakukra költöztél...
Ne haragudj, de párban érkezőket nem ültetnek külön.
De nem értem, hogy ha ilyen sz*r anyád van, aki zsarol, elnézi, hogy kiraknak, stb., őt minek hívod meg egyáltalán? Tudod ki tartaná azzal a kapcsolatot, aki kirak otthonról?
Ha nem jön el, hát nem jön, az ő döntése.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Úgy gondolom kedves 2.es hogy konfliktusok mindig vannak, az, hogy múltkor ez volt a párom családjával az egy dolog, rendeztük és jóban vagyunk. Nem gondolom, hogy emiatt egy barlangban kéne élnem.
4-es: azért is tartottam a kapcsolatot, mert nem volt erőm szakítani a saját anyámmal, ez még most is fájó akármilyen is
Nem kell a rizsa. Anyós nyakán laktál, balhé volt, mentetek a sógornődhöz. Hirtelen megoldódott? Elajándékozták a gyerekeiket? Vagy mentetek tovább másik rokonhoz?
Most is elveritek a pénzt lagzira, ahelyett, hogy végre nem más nyakán éltek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Se anyaddal nem jó a kapcsolat, se anyosoddal... Érdekes.
Tudod, nagyon sokat változnak a dolgok, én is sokat változtam és másképp látom a dolgokat.
Az meg hogy elítész, tedd meg!
De ha nem jó szándékból írsz, inkább ne is írj...bocsi, de a múlt elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!