Családi és esküvői bonyodalmak Szerintetek?
A történet röviden annyi, hogy most szervezem az esküvőmet, már a dátum és a helyszín is megvan. Párommal közös megegyezés alapján hoztunk egy komoly döntést az esküvői ülésrend kapcsán, miszerint anyám új párját nem ültetjük főasztalhoz. Ezen persze anyám megsértődött és kijelentette, hogy akkor ő el sem jön az esküvőmre.
Hogy a döntésünk érthetőbb legyen íme több infó:
- 3 éve a párja szinte kirakott otthonról, anyám meg nem csinált ez ellen semmit.
-Alkohol problémái vannak és anyámat is belevitte jópárszor
-Egyszerűen nem tud viselkedni, részben az alkohol miatt is
-Anyám volt,hogy nem állt velem szóba,mert ellenem hangolta
- Amikor részeg nagyon csúnya dolgokat művel, nekem van egy pár screenem hogy nekem is miket irogatott annó.
Egyszóval leírva félünk, hogy nem bírna viselkedni, de anyára való tekintettel meghívtuk.
Bár a költözésnek hála megbocsátottam neki, meg ha találkozunk kissé visszafogja magát, de ennek ellenére sem szeretnénk.
Mégis engednem kéne a zsarolásnak a saját esküvőmön?
Egész életemben zsarolt az anyám, de ebben úgy gondolom nem engedek. Párom és a családja is úgy gondolják ezek után nem illene odaültetni. Apám szerint a béke miatt engedjem meg őt nem érdekli ki ül ott.
Szerintetek?
"..bocsi, de a múlt elmúlt..."
Valoban? Akkor nem is értem, te miért rugozol a múlton:
"3 éve a párja szinte kirakott otthonról, anyám meg nem csinált ez ellen semmit.
-Alkohol problémái vannak és anyámat is belevitte jópárszor
-Egyszerűen nem tud viselkedni, részben az alkohol miatt is
-Anyám volt,hogy nem állt velem szóba,mert ellenem hangolta
- Amikor részeg nagyon csúnya dolgokat művel, nekem van egy pár screenem hogy nekem is miket irogatott annó."
A lehető leghülyébb megoldás.
Nem elég, hogy vele rosszban vagy, anyáddal is összekapsz miatta, ott fújtok majd egymásra.
A pasinak plusz indok a balhéra, ráadásul ott kontroll nélkül vedelhet.
És legalább lesz téma a rokonoknak is.
Grat. Jól kitaláltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!