Kedves csoport tagok, először is Boldog Új évet szeretnék kívánni mindenkinek. Másodsorban egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Szerintetek is a parom anyuci pici fia?
Ma a parom édesanyja fel hívja a páromat, és közli, hogy szüksége lenne egy adminisztratív papírra.
Szerintem nem a gyerek kellene meg oldja az édesanyja problémáját, főleg hogy mi tőle 400 km lakunk így ha be megy az adminisztrációs irodába azonnal meg kapja a papírt.
A parom részletesen el mondta neki mit tegyen, aztán folyamatosan hívta a parom az édesanyját mit intézett.
Az anya be panikoltatott mind a kettonket azt mondván, hogy nincs meg a szükséges papír így nem tud el adni egy lakást.
Aztán estefelé ki derült, hogy ő le tett egy kérvényt és csak pénteken lesz kész. Egész nap idegbe voltunk mivel tényleg szükségünk van arra a pénzre és csak este mondja el hogy o le tette a kérvényt és csak várni kell.
A másik pedig múlt héten 400 km utazott a parom, mert haza kellett mennie ugyanis valami pénze otthon volt amit szerintem anyuka simán át tudott volna utalni kártyán de nem ő haza kellett menjen.
És ez csak egy hét történés.
Karácsony táján Covidosok voltunk mind a ketten és anyuka sírva hívta fel a fiát hogy menjen haza. Természetesen nem tudod, azt mondta engem hagyjon itt de o menjen haza.
A megfogalmazás hibákért elnézést kérek a magyar nyelv nem az anyanyelvem koszonom
Egyaltalan nem a pénzről van itt szó, ugyanis a lakást a jegyesem vette és én nem is akartam közös névre íratni.
Az ő anyukája segített legyen az ő nevem én semmit nem akarok tőle el venni
"Szerintetek is ..." Szerinted igen?
Azért mert segít az édesanyjának beszerezni egy papírt, ami által majd nektek pénzetek lesz?
Bocs, ha nem jól értettem a kérdést.
Miért az ügyetlen és érzelmileg zsaroló anyjára bíztatok, a férjed saját lakasanak az eladását?
Egyáltalán anyós, hogy intézkedhet ebben?
Meghatalmaztátok vagy mi?
Nem ér a férjednek a saját ingatlana eladása annyit, hogy maga intézze?
Nem is értem ezt a katyvaszt.
Hogy merült fel benned az, hogy a párod "anyuci pici fia"?
Már nagyon unom, hogy amelyik férfi normális viszonyban van az anyjával, azt a párja "anyuci pici fiának" titulálja/gúnyolja.
Undorító a nőknek ez a kisajátítási/leuralási törekvése.
Nem csodálom,ha egyre több a meleg férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!