Anyós beszólógat nekem, szerintetek én képzelődöm vagy tényleg direkt kötözködik?
1. Nem szeretem a margarint ezt 13 éve tudja az anyós, kínálja nekem a margarinos sütijét én mindig visszautasítom. A vajas krémet sem szeretem de legutóbb megkért, hogy kóstoljam meg. Megtettem majd mondtam, hogy hmm ez finom és mivel én soha nem eszek sütit mert nem szeretem a vajat a margarint és ha én azt mondom, hogy ez az ominózus süti finom, akkor az tuti finom. Erre beszólt nekem, hogy az a lényeg,hogy nekem és a családomnak ízlik. (De én dicsértem és ő mégis támadásba lendült)
2. Férjem a két ünnep között sokat segített saját magától a házimunkában, én pedig puzzlet játszottam. Ezt a férjem elmondta anyosnak és azt kaptam rá válaszként, hogy cserélni kellett volna a fiam játszott volna és neked kellett volna takarítani.
3. Meghívott szilveszterezni anyós minket, főzött sütött de a végén beszólt nekem, hogy jövőre nálad lesz a szilveszter és te fogod ezt a tortúrát végig csinálni, mondom én nem szeretném mire közölte hogy de kis lusta vagy.
4. A sógor fiúknak tehát anyós többi fiainak kevesebb édességet vittem, mert magamnak tartottam meg a többit, erre beszólt anyós de kis irigy vagy. (Nem csak a férjem Koreában volt üzleti úton,és nekem hozta az édességet én pedig csak kóstolót vittem a sogoréknak)
5.
Elveszítettem a munkámat egy betegség miatt és erre anyós közölte velem, hogy keress valami munkát mert ha otthon maradsz,ki fogod zsigerelni a kicsi fiamat.
6. Ennek következtében mivel otthon maradó feleség lettem, háziasszony,és legutóbb megkérdezte tőlem miujsag? Mondom fáradt vagyok. Rákontrázott, hogy úhh de mégis miben faradtál el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!