Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beszólógat nekem,...

Anyós beszólógat nekem, szerintetek én képzelődöm vagy tényleg direkt kötözködik?

Figyelt kérdés

1. Nem szeretem a margarint ezt 13 éve tudja az anyós, kínálja nekem a margarinos sütijét én mindig visszautasítom. A vajas krémet sem szeretem de legutóbb megkért, hogy kóstoljam meg. Megtettem majd mondtam, hogy hmm ez finom és mivel én soha nem eszek sütit mert nem szeretem a vajat a margarint és ha én azt mondom, hogy ez az ominózus süti finom, akkor az tuti finom. Erre beszólt nekem, hogy az a lényeg,hogy nekem és a családomnak ízlik. (De én dicsértem és ő mégis támadásba lendült)

2. Férjem a két ünnep között sokat segített saját magától a házimunkában, én pedig puzzlet játszottam. Ezt a férjem elmondta anyosnak és azt kaptam rá válaszként, hogy cserélni kellett volna a fiam játszott volna és neked kellett volna takarítani.

3. Meghívott szilveszterezni anyós minket, főzött sütött de a végén beszólt nekem, hogy jövőre nálad lesz a szilveszter és te fogod ezt a tortúrát végig csinálni, mondom én nem szeretném mire közölte hogy de kis lusta vagy.

4. A sógor fiúknak tehát anyós többi fiainak kevesebb édességet vittem, mert magamnak tartottam meg a többit, erre beszólt anyós de kis irigy vagy. (Nem csak a férjem Koreában volt üzleti úton,és nekem hozta az édességet én pedig csak kóstolót vittem a sogoréknak)

5.

Elveszítettem a munkámat egy betegség miatt és erre anyós közölte velem, hogy keress valami munkát mert ha otthon maradsz,ki fogod zsigerelni a kicsi fiamat.

6. Ennek következtében mivel otthon maradó feleség lettem, háziasszony,és legutóbb megkérdezte tőlem miujsag? Mondom fáradt vagyok. Rákontrázott, hogy úhh de mégis miben faradtál el??

jan. 2. 21:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%
Vagy lehet, hogy a modok törölték. 🤷🏼‍♀️ Sőt biztosan.
jan. 3. 11:11
 32/37 anonim ***** válasza:
74%
31-32-34 úgy látom a kérdező visszatért egy új regisztrációval :D
jan. 3. 11:36
 33/37 anonim ***** válasza:
31%
Mindketten megéritek a pénzeteket, az anyós is, meg te is.
jan. 3. 15:47
 34/37 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell járni hozzá.

Szívesen.

jan. 4. 11:02
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, a mai pulcsiba dugott teszttel túltoltad, mentél a levesbe 😂
tegnapelőtt 11:57
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Miről van szó, utolsó?
tegnapelőtt 12:23
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
#35 ez már aznap törölte a profilt, amikor kiírta. Na akkor ez most hogy is van?😃
tegnapelőtt 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!